Review Samsung Galaxy Note II N7100

samsung galaxy note II n7100

În cadrul târgului de tehnologie IFA 2012, Samsung a avut plăcerea de a ne prezenta Samsung Galaxy Note II N7100. Telefonul sau mini tableta a beneficiat de un upgrade major din toate punctele de vedere. Astfel, gadgetul dispune de un display Super Amoled HD de 5,5 inch echipat cu un procesor pe patru nuclee tactat la 1,6GHz și o memorie RAM de 2 Gb.

 Specificațiile tehnice complete

Date tehnice Samsung Galaxy Note II N7100
Ecran Super AMOLED HD de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli,267 ppi (densitatea pixelilor)
Procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz
Memorie RAM 2 GB RAM
Spațiu de stocare 16 / 32 / 64 GB și microSD slot
GPU Mali-400MP
Sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean
Conectivitate 4G / 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS, S-Pen
Cameră foto și video 8 Mp și cameră frontală de 1.9 Megapixeli
Baterie 3100 mAh
Greutate 180 gr
Dimensiuni 151.1 x 80.5 x 9.4 mm
Viteză conectivitate HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; LTE, Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps D
Alte caracteristici Protecție ecran Corning Gorilla Glass 2S PenNFCA-Gps și Glonass

Functii optimizate pentru S Pen:

 1.Air View

air view samsung galaxy note ii n7100air view samsung galaxy note ii n7100

Funcția Air View vă permite să utilizați S Pen-ul pentru a vizualiza, de exemplu, un mail,  fără a intra în mailul respectiv. Pur și simplu vârful S Pen-ului plutește peste un mail din lista dumneavoastră și se va previzualiza mailul fără a părăsi lista. Același lucru este posibil și pentru aplicația S Planner unde puteți previzualiza anumite evenimente din calendar fără a le accesa. De asemenea Air View functionează asemănător și pentru galerie sau player-ul video.

 2.Popup Note

popup note samsung galaxy note II popup note samsung galaxy note II

Funcția Popup Note constă în activarea unei mici note peste orice alta aplicație deschisă. Această notă se va activa atunci când stilusul este scos din tocul lui. Ca un exemplu foarte uzual , imaginațivă că vorbiți la telefon și trebuie sa notați ceva urgent, un număr de telefon sau orice altceva. Decât să mai umblați prin meniu să porniți aplicația de S note , pur și simplu scoateți stilusul din toc si nota se va deschide automat fără a închide apelul telefonic.

 3. Popup Play

popup play samsung galaxy note II n 7100popup play samsung galaxy note II n 7100

Funcția Popup Play este deja cunoscută de la Samsung Galaxy S III precum și de la Galaxy Note 10.1. Totuși să reamintim ce această funcție facilitează micșorarea playerului video și rularea lui în timp ce poți face orice alte activități ca navigare pe internet, trimiterea unui mail sau sms. Diferența acestei funcții prezente pe acest gadget și pe S III este posibilitatea redimensionării ferestrei video  la Galaxy Note.

4.Easy Clip

easy clip samsung galaxy note II easy clip samsung galaxy note II

Funcția Easy Clip permite decuparea unei imagini prin simpla încercuire a obiectului dorit, după care poate fi editat, adăugat intr-o nota sau trimis altor persoane. Este o funcție perfectă pentru a crea colaje.

5. Photo Note

photo noto galaxy note IIphoto noto galaxy note II

Toți avem poze pe spatele cărora am scris notițe. Cum ar fi să putem face asta și cu pozele electronice? Ei bine cu  funcția Photo Note se poate acest lucru. A fost creată pentru a putea scrie notițe pe spatele fotografiilor din galerie.

6.  Quick Command

Quick Command samsung galaxy note IIQuick Command samsung galaxy note II

Quick Command este o funcție gestuală ce permite, activarea rapidă,  cu ajutorul S Pen-ului, a celor mai folosite aplicații. Se poate activa ori de câte ori utilizatorul glisează vertical ecranul cu butonul dedicat al S Pen-ului apăsat. Ca și scurtături desenate se pot customiza foarte multe acțiuni .  De exemplu dacă vom scrie de mână cu stilusul „@ Andrei” acesta va porni automat aplicația de mail pregătită de trimiterea unui mail lui Andrei (adresa de mail selectată de la persoana pe care o caută în agendă).

Alte funcții:  Shape Match, Formula Match, Idea Visualizer, S Pen Experience (S Note, S Planner, Email cu scris de mână integrat, S Pen Keeper,  Paper Artist).

Samsung galaxy note II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.