Samsung Galaxy Note 9 – când va fi lansat și ce specificații va avea?

Galaxy Note 9, noul flagship Samsung, urmează să fie lansat în prima jumătate a lunii august, mai exact pe data de 9, în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Brooklyn, New York. Deja aveam cât de cât idee despre cum va arăta, dar odată cu postarea pe Twitter a lui Evan Blass, această idee devine o certitudine.


După cum se poate vedea, seamănă destul de bine cu Galaxy Note 8, doar că de această dată cititorul de amprentă este poziționat mult mai ok, chiar sub camera foto, astfel încât să fie accesat mult mai ușor.

În ceea ce privește design-ul, vine cu același Infinity Display, la fel de mare, cu margini slim, spatele – complet din sticlă, iar jack-ul de 3,5 mm rămâne în continuare prezent. Față de opțiunile de culoare de anul trecut, de această dată vom avea și o variantă pe galben. Interesant ar fi fost și una pe bordeaux.

Cât despre specificații, de fiecare dată seria Note a integrat ce a avut Samsung mai bun de oferit, iar Note 9 nu reprezintă o excepție de la regulă. Potrivit ultimelor informații, Galaxy Note 9 va avea o diagonală de 6,3 inch, rezoluție Quad HD(2960×1440), ecran Super Amoled, cu un aspect ratio de 18.5:9. La interior va fi animat de un procesor Snapdragon 845(cel mai probabil pentru piața americană) și Exynos 9810(pentru Europa). Procesorul funționează în tandem cu 6 sau 8 GB de RAM, iar în ceea ce privește capacitatea de stocare vor fi 3 opțiiuni, de 128 GB, 256 GB și 512 GB, cu posibilitatea extinderii printr-un card microSD, până la 2 TB. Bateria de 4000 mAh sper să ducă cu brio o zi întreagă de utilizare. În ceea ce privește prețul, se pare că va sări de 1000 euro.

Zielele trecute, CEO-ul Samsung, DJ Koh, a fost surprins în public utilizând un Note ce pare a fi Galaxy Note 9 dacă ne uităm la poziția senzorului de amprentă, confirmând în felul acesta imaginile care circulă pe net cu noul vârf de gamă.

dj-koh-note-9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.