Samsung Galaxy Mega 6.3-un nou telefon tabletă de la Samsung

samsung galaxy mega 6.3

Dacă ați crezut că s-a atins linia dintre smartphone și tabletă o dată cu lansarea Galaxy Note II, ei bine Samsung ne demonstreză că ne-am înșelat.

Au apărut speculații conform cărora în curând producătorul coreean va lansa un nou smartphone, Galaxy Mega 6.3, ce ar trebui să ajungă pe piață în următoarele luni. Telefonul se bucură de un display de dimensiuni generoase, are 6.3 inch. Momentan se știe că rezoluția disply-ului va fi HD, dar acest aspect nu este bătut în cuie. Procesorul ar putea fi Dual Core, tactat la 1,7Ghz și cu o memorie RAM de 1,5GB. Va avea 2 camere video, una frontală de 2 MP și una pe spatele telefonului de 8 MP. În ceea ce privește partea de conectori, se bucură de o gamă destul de variată, mai exact: Bluetooth 4.0, Wifi 802.11 a/b/g/n și un senzor A-GPS. Bateria este destul de mare, de 3200mAh.

Legat de aspectul acestui telefon nu se știu prea multe încă. Deocamdată nu ne rămâne decât să vedem dacă într-adevăr zvonurile se vor confirma și vom asista la o nouă lansare a unui telefon tabletă undeva prin luna mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.