Samsung Galaxy A23 – cum va arăta noul telefon de buget și ce specificații are!

 

Deși seria Galaxy S este una dintre cele mai așteptate game de telefoane din an, adevărul este că atunci când vine vorba de vânzări, terminalele mobile cel mai bine vândute aparțin seriei A. Asta datorită faptului că aici găsim telefoane cu specificații ok, la prețuri pentru toate buzunarele. Și pentru că lansarea seriei A urmează să fie în primăvară, iată că internetul forfotă de leak-uri despre noua serie de telefoane A, de anul acesta. Zvonurile îl au în prim plan pe Galaxy A23 5G, probabil telefonul cel mai accesibil al seriei.

Din fotografiile publicate de OnLeaks, una din cea mai de încredere sursă pentru astfel de zvonuri, vedem un A23 ce împrumută design-ul lui Galaxy A52, cel mai vândut telefon anul trecut pe segmentul mid-range. A23 vine cu spatele acoperit cu un capac din plastic, mat, cu un ansamblu de camere ieșit discret în relief. Fotografiile trădează un ansamblu principal de 4 senzori cu blitz, iar pentru cel secundar se pare că ar fi vorba de o cameră de selfie ce ar fi integrată în notch-ul sub formă de picătură.

Ecranul are dimensiuni generoase, 6,6 inch, ceea ce înseamnă că va fi o idee mai mare față de modelul anterior, ce avea 6,4 inch. Dat fiind că anul trecut oferea un refresh rate de 90 Hz, cel mai probabil și anul acesta va avea un refresh rate similar. Mă gândesc că refresh rate-ul de 120Hz, v-a fi păstrat pentru modelele de top.

În ceea ce privește senzorul de amprente se pare că Samsung plănuiește să renunțe la cititorul de amprente integrat pe butonul Power în favoarea senzorului în ecran.
Ansamblul principal de camere se pare că va include un senzor principal de 50 MP, un senzor ultrawide de 5 MP, un senzor de adâncime de 2 MP și un senzor macro de 2 MP.

Se păstrează bateria de 5000 mAh de anul trecut, la fel ca și puterea de încărcare de 15W.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.