Seria Samsung Galaxy A lansată în România! Preț și disponibilitate!

Samsung a lansat noua serie de telefoane, Samsung Galaxy A.

După ce au început anul cu seria S, cu ale ei telefoane care nu sunt accesibile tuturor, la final de martie au adus în România și cea mai populară serie de telefoane.

De data aceasta noua serie mid-range include 3 telefoane: Galaxy A14, Galaxy A34 și Galaxy A54.
Pare că s-a renunțat la vârful de gamă al seriei, căci Galaxy A74 nu apare în peisaj, cel puțin deocamdată. Poate îl vor lansa în perioada următoare, cine știe. Însă deocamdată acestea sunt telefoanele pe care le avem.
Telefoanele arată bine, aduc puțin cu cele din seria S, doar că vin în nuanțe ceva mai vesele și mai jucăușe. Sunt subțirele, au un design modern. Ecranul este protejat cu Corning Gorilla Glass 5. Avem sticlă și pe față și pe spate.

Vin cu Android 13 la bord, interfață One Ui 5.1. Vârful de gamă Galaxy A54 vine cu procesor Exynos 1380 la bord, în timp ce modelele celelalte primest procesoare Mediatek.

Cifre impresionante și la camere, destul de mulți MP, dar rămâne să vedem de ce sunt în stare telefoanele atunci când le primim la test.

Schimbări importante și la prețurile telefoanelor. Galaxy A54 am văzut că este disponibil la un preț de 2400 lei. Mi s-a părut puțin cam mult pentru un telefon mid-range, dar e drept nu l-am testat încă să vedem dacă merită. Dacă îmi amintesc bine, Galaxy A53 era undeva până în 1800 lei anul trecut și parcă nici Galaxy A73 nu ajungea la un preț atât de mare. În fine, tragem concluziile după ce testăm telefoanele, că așa este fair.
Până ună alta dacă te interesează iată care este prețul telefoanelor și unde pot fi găsite.

Preț și disponibilitate

Galaxy A54 poate fi găsit la:

Galaxy A34 poate fi găsit la:

Galaxy A14 poate fi găsit la:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.