Televizor LED 3D Samsung 40F6100

Când vorbim de Samsung, vorbim despre calitate la superlativ, mai ales când vine vorba de televizoare și smartphone-uri. Astăzi am ales să discutăm despre tehnologia 3D, ce capătă o popularitate tot mai mare în rândul utilizatorilor, mai exact despre televizorul Samsung 40F6100. Este un model lansat anul acesta şi vine la un preț destul de avantajos, de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat), mai ales dacă ținem cont că are o diagonală de 101cm și o rezoluție Full HD.

Din punct de vedere al design-ului arată foarte bine, materialele de calitate și atenția cu care a fost proiectat acest model își spun cuvântul. Imaginea este încadrată de o ramă neagră, subțire, iar piciorul în formă de X al televizorului poate fi înlăturat cu ușurință în cazul în care doriți să îl montați pe perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 40F6100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având o diagonală destul de generoasă, de 101 cm şi dispunând de tehnologia 3D, Samsung 40F6100, este soluția perfectă pentru a crea o atmosferă de cinema, și pentru a vă relaxa atunci când urmăriți un film interesant. Caracteristicile imaginii: Wide Color Enhancer, Clear Motion Rate 200, Digital Noise Filter, Natural Mode Support fac culorile mai vii, mai realiste şi imaginile mult mai clare. Sunetul de excepție este dat de cele două difuzoare de 10W, ce încorporează caracteristici precum: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, 3D Sound, DTS Studio Sound și Auto Volume Leveler.

Pe partea de conectori dispune de o gamă destul de generoasă, şi anume: 2 porturi HDMI, o intrare USB 2.0, SCART și Slot CI. În pachet veți primi și două perechi de ochelari 3D, uşori și confortabili, pentru a putea urmări cu plăcere filmele 3D.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • este 3D,
  • vine cu două perechi de ochelari 3D,
  • HDMI

Contra:

  • nu este SmartTv

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce iubesc filmele 3D, dar până acum nu și-au permis o astfel de achiziție, ei bine televizorul Samsung 40F6100 este o variantă excelentă, și spun asta nu numai datorită prețului avantajos, ci și datorită imaginii impecabile de care veți avea parte.

User Rating: 3.95 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.