S-a lansat iOS 10.3! Ce îmbunătățiri aduce?

După o perioadă de câteva luni în beta test, Apple tocmai a lansat noua variantă a sistemului de operare, iOS 10.3. Aceasta promite îmbunătățirea performanțelor, noi funcții, fără a veni însă cu ceva spectaculos.

iphone-7-plus

Iată o parte din funcțiile pe care le vei primi odată cu noul update:

”Find my iPhone” – îți permite să localizezi căștile AirPods mult mai ușor. Prin intermediul aplicației, se pot verifica ultimele coordonate GPS, unde au fost folosite și se pot reda sunete pe una sau pe ambele căști, astfel încât acestea să fie găsite mult mai repede.

Siri primește un upgrade important – va putea interacționa cu aplicațiile de plăți online, se va putea conecta la aplicațiile auto(pentru verificări și alte informații despre starea mașinii), dar și la aplicațiile de comandă a curselor

iTunes oferă acum posibilitatea de a închiria filmele și de a le putea viziona pe orice dispozitiv.

– Din aplicația ”Hărți”, vei putea căuta locul în care ți-ai parcat mașina. Așa că atunci când mergi la cumpărături, nu vei mai pierde timpul căutându-ți autoturismul prin toată parcarea.

În cazul în care nu ai primit încă notificarea pentru update, actualizarea se poate face în felul următor: Configurări → General → Actualizare Software → Software Update.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.