S-a întors roata…Mă caută Altex să-mi dea un PlayStation 5!

În decembrie vă povesteam  cum m-a lăsat Altex cu ochii în soare când am plasat comanda pentru PS5. După ce mi-au zburat banii din cont, am primit mail-ul prin care mă anunțau că eu de fapt plătisem pentru șansa de a cumpăra consola. Stocul lor era de 660 unități și 7000 de comenzi. Adică mai puțin de o șansă din 10. Drăguț, nu știam de practica aceasta…Good job Altex! 

Bineînțeles că nu m-am numărat printre cei 660 de norocoși, dar am reușit pe 10 decembrie să prind PS5 la eMAG. Fericire maximă. 

E adevărat, că după marea dezamăgire, am primit un mail prin care mi se spunea că voi avea întâietate în momentul în care consola va reveni în stoc. Prin urmare, zilele trecute am fost contactată de cei de la Altex pentru a fi întrebată dacă mai doresc PS5, fiindcă stocul lor a fost reînnoit. I-am anunțat că între timp am reușit să „pun mâna pe consolă”, așa că am zis pas. După 5 luni și dezamăgirea că nici măcar nu m-au anunțat de la bun început pentru ce am plătit… mă îndoiesc că aș mai fi comandat-o de la Altex…Cu toate acestea, sunt convinsă că cei care nu au reușit să își cumpere consola nici până acum și au fost sunați din partea celor de la Altex, au fost super încântați să afle că au posibilitatea să o achiziționeze la un deal bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.