Rowenta Silence Force Extreme RO5635 – un aspirator silențios

Curățenia este o acțiune ce trebuie desfășurată în fiecare cămin, însă de multe ori presupune un efort foarte mare, ce ne lasă fără puteri odată cu încheierea ei. Având în vedere că tehnologia a avansat atât de mult ar fi păcat să nu profităm de acest aspect și atunci când vine vorba de curățenie.

Spre exemplu, un aspirator bun va face treaba rapid și mult mai eficient decât o mătură. Unul dintre modelele care mie îmi place foarte mult este aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force Extreme RO5635. Vine la un preț de aproximativ 695 lei (verifică preț actualizat), și deține o mulțime de calități, ce te vor ajuta să nu mai pierzi timpul măturând podelele.

Din punct de vedere al designului, producătorul nu face rabat în ceea ce privește materialele folosite, dar nici în ceea ce privește aspectul. Modelul este negru, accesorizat cu nuanțe metalice, ce îi conferă o eleganță aparte și un rafinament desăvârșit.

Poze cu apiratorul cu sac Rowenta Silence Force Extreme RO5635

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Rowenta este un model cu sac, adică periodic va trebui să schimbați acei saci. Eu personal golesc de câteva ori sacul înainte de a-l arunca și a-mi cumpăra unul nou. Sacul are o capacitate de colectare de 3,5l, suficient cât să aspirați o suprafață generoasă.

Modelul dispune de Filtru HEPA 10, ce asigură o aspirare mai eficientă a particulelor de praf(reține 85% din particulele din aer), lăsându-vă casa mai curată și totodată ferindu-vă de alergii. Aspiratorul dezvoltă o putere de 2100 W, ceea ce înseamnă că veți putea face curățenia într-un timp relativ scurt, fără să fiți nevoiți să insistați în anumite locuri. La o asemenea putere sunt convinsă că scamele și praful nu vor rezista.

Mai mult de atât modelul vine cu o serie de accesorii, ce vă va ajuta să ajungeți în locurile înguste : perie standard(pentru podele si covoare), accesoriu pentru spații înguste(ce vă ajută să aspirați colțurile și locurile înguste după mobilă), tubul telescopic metalic(vă ajută să nu stați aplecat atunci când aspirați) și derulatorul de cablu, ce asigură o suprafață de aspirare de 8 m.

Aspiratorul de la Rowenta este un model silențios, ce îți permite să îl folosești chiar și atunci când ceilalți dorm, fără a-i deranja, prin urmare nu vă veți deranja nici vecinii dacă vă decideți să dați cu aspiratorul la 12 noaptea.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • filtru HEPA 10,
  • putere mare de aspirare,
  • sac de 3,5 L,
  • silențios

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Rowenta Silence Force Extreme RO5635 este unul dintre aspiratoarele de top ale producătorului, ce asigură o curățenie eficientă și rapidă a podelelor și a covoarelor.

User Rating: 1.66 ( 10 votes)

2 comentarii

  1. ma intereseaza cati decibeli scoate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.