Rowenta RO3449 – aspiră eficient orice fir de praf

Te-ai apucat de curățenia de primăvară? Nu ar fi rău să te echipezi cu un aspirator eficient pentru a termina treaba mult mai repede. Un model cu caracteristici extrem de bune în acest sens ar putea fi aspiratorul fără sac Compacteo Cyclonic Ergo Rowenta RO3449, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 301 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare dacă îl comparăm cu alte modele asemănătoare.

Din punct de vedere al designului, modelul se bucură de un aspect vesel, pe o nuanță de roz, ce evidențiază detaliile negre. Pare destul de bine realizat, cu finisaje bine definite, ce exprimă durabilitatea produsului. Nu are dimensiuni prea mari, astfel că își va găsi cu ușurință loc în dulapul de depozitare. Aspectul său modern se va potrivi perfect stilului tău de viață.

Poze cu aspiratorul fără sac Rowenta RO3449

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Rowenta este un model fără sac, ce asigură o aspirare uscată. Că nu are sac îl consider un plus și afirm acest lucru datorită faptului că ulterior nu va mai trebui să aveți alte cheltuieli cu sacii care trebuiesc schimbați periodic. Modelul acesta deține un recipient cu o capacitate de colectare de 1L, în care este colectat praful și scamele de pe podea și îl puteți goli cu ușurință după fiecare aspirare. Nu va trebui decât să vărsați conținutul său în gunoi și să îl spălați sub jet de apă, după care poate fi montat la loc.

Aspiratorul generează o putere de 1900 W, suficient cât să puteți aspira perfect fiecare colțișor al casei. Și pentru că uneori ne este greu să ajungem în anumite spații înguste, producătorul echipează modelul cu câteva accesorii ce îți vor permite să ajungi cu ușurință în aceste spații.

De asemeni dispune și de un tub telescopic metalic, ce te ajută să nu stai aplecat prea mult, în felul acesta vei evita durerile de spate o dată ce ai terminat curățenia. Nu este nici foarte zgomotos, astfel că nu enervează atunci când este pus în funcțiune, însă cu siguranță nu este nici cel mai silențios model. Atinge un nivel de zgomot de 79 dB, suficient cât să își facă simțită prezența pe durata funcționării lui. Curățenia este mult mai ușoară atunci când ai un aspirator eficient și puternic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • puternic,
  • nu are sac

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Rowenta RO3449 este un aspirator ușor de folosit, cu o putere mare de aspirare, ce își va face treaba excelent cu fiecare utilizare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.