Rowenta Compacteo Ergo RO5221 – un aspirator pentru gospodăria ta

A venit primăvara şi, odată cu ea, a venit şi momentul curăţeniei de primăvară, curăţenie generală care necesită timp şi efort, dar care poate fi facilitată de alegerea unui ajutor de nădejde, un ajutor numit Rowenta Compacteo Ergo RO5221. Acest aspirator clasic cu o tehnologie de aspirare uscată cu sac Wonderbag Compact este varianta recomandată pentru o întreţinere corespunzătoare a locuinţei de la un capăt la altul şi chiar şi în spaţii mai înguste ale acesteia. Deşi este un aspirator clasic ca şi design, dar şi ca funcţionare, acest aspirator este recomandat pentru orice gospodărie. Ca și dezavantaj putem menționa lipsa unui filtru HEPA, aspiratorul compensează destul de mult prin puterea mare pe care o are, prin suprafaţa de aspirare destul de mare şi capacitatea de stocare a mizeriei. Cel mai bun avantaj al său este preţul foarte avantajos de aproximativ 279 lei (verifică preț actualizat), la care îl poţi achiziţiona din magazinele de profil dar şi comanda pe internet, astfel ajungând la un raport preţ/calitate foarte bun.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Aspectul acestui produs este unul clasic, cu forme rotunjite şi robuste, având la partea frontală montat furtunul de aspirare şi tubul telescopic metalic de nuanţă argintie, tub care vine împreună cu o perie standard de aspirare şi curăţare şi cu un dispozitiv pentru spaţii înguste.

Poze cu aspiratorul cu sac

Rowenta Compacteo Ergo RO5221

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La partea din spate a aspiratorului avem două roţi mari care îi asigură o stabilitate foarte bună şi o utilizare destul de silenţioasă dar şi cablul de alimentare retractabil. La partea superioară avem un buton pentru reglarea puterii de aspiraţie, un buton de retractare a cablului de alimentare dar şi unul pentru pornirea/oprirea aspiratorului, tot în partea superioară având şi un mâner ergonomic ce permite manevrarea facilă a aspiratorului.

Ca şi cromatică, aspiratorul este destul de vesel colorat, având o culoare albastră care încântă şi relaxează. Poziţia aspiratorului atât pe timpul funcţionării cât şi pe timpul depozitării poate fi orizontală sau verticală, acest lucru făcând utilizarea şi mai uşoară.

Acest produs nu este recomandat doar de caracteristicile exterioare, ci şi de cele de performanţă, având o putere de 1800 W, putere destul de mare şi o capacitate de stocare a prafului şi murdăriei de 3 l în saci de hârtie, el putând face faţă multor provocări.

Deşi îi lipseşte un filtru HEPA pentru purificarea aerului, aspiratorul compensează prin prezenţa unui filtru de evacuare cu spumă, a unui cablu de alimentare lung de 5 m şi acoperirea unei suprafeţe de aspirare de 7 m.

Ca şi nivel de zgomot, acesta se încadrează în baremele prevăzute pentru un astfel de produs cu o valoare de 84 dB, iar în ceea ce priveşte gabaritul, acesta are 5.3 kg şi o dimensiune de 48.5 x 29 x 31 cm.

Un alt avantaj al aspiratorului este prezenţa orificiului de pe mâner care permite un control al aspirării în cazul unor suprafeţe mai sensibile, un control care vine în sprijinul utilizatorului dacă nu a reglat puterea de la comutatorul rotativ.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț accesibil,
  • mai multe accesorii

Contra

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.2
Accesorii - 9.6
Greutate - 9.3

9.4

O alegere accesibilă

Rowenta Compacteo Ergo RO5221 este un aspirator accesibil, ce te va ajuta să ai o casă curată de fiecare dată, fără prea mare bătaie de cap.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.