Reduceri și premii interesante pe Gearbest.com

promoții gearbest

Gearbest începe toamna cu reduceri la majoritatea categoriilor de produse. Campania promoțională poartă denumirea de „Super September Bumper Harvest Sale” și se va desfășura în mai multe etape. Astăzi s-a dat startul acestui maraton de reduceri, ce va ține până pe data de 24 septembrie. Iată care sunt etapele:

1. Catch Gold Fruit

Zilnic vor exista 5 momente în care pe ecran îți va apărea o ploaie de fructe. Fiecare fruct în parte conține diferite beneficii sau premii pentru clienți: unele vor fi cupoane de reduceri, în timp ce altele îți pot aduce un Xiaomi Mi5. Ideea este că pentru a-ți spori șansele de câștig pentru un premiu mult mai atractiv, ar fi indicat să dai share promoției pe rețelele de socializare.

Catch Gold Fruit

2. Fall Scavenger Hunt

O altă campanie ce-și deschide porțile tot astăzi, este vânătoarea de comori. În spatele cuferelor de comori se află câte un premiu, ce poate consta în: smartphone-uri, cupoane de reduceri sau gadgeturi. Fiecare utilizator are 3 șanse de câștig, însă aceste încercări pot crește în cazul în care share-uiești campania promoțională pe rețelele de socializare sau dacă utilizezi punctele Gearbest din contul propriu.

Fall Scavenger Hunt

3. Autumn Bumper Harvest

În această etapă, se vor regăsi cele mai interesante oferte. Mai exact, vei găsi produse interesante, ce vor beneficia de reduceri semnificative, dar și cupoane de reduceri destul de mari. În fiecare zi vei găsi oferte de tip Flash Deals la diferite produse, Lucky Bags sau Pay Just 1,99 $ pentru tot felul de produse ieftine și Share Deals, pentru cei ce dau share produselor din promoție.

promoții gearbest

Mai jos vei găsi o listă de produse, ce conține cupoane de reducere pentru tot felul de produse interesante:

Produs Pret redus Cod Reducere
Original Xiaomi Mi Band 2 13,99$

harvest001

Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet 136,99$

harvest003

Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 English Version 5,99$

harvest004

Xiaomi Yeelight AC220V RGBW 11,99$

harvest006

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.