Redmi Note 10 – Xiaomi lansează noile telefoane mid-range! Specificații, preț și disponibilitate

redmi note 10

Xiaomi tocmai și-a îmbogățit portofoliul de produse cu noua serie de telefioane mid-range: Redmi Note 10, include modelele: Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 și Redmi Note 10 5G. În curând seria de telefoane urmează să ajungă și pe rafturile magazinelor din România. Pe scurt, iată ce specificații aduc telefoanele:

Redmi Note 10 Pro:

Redmi Note 10 Pro este vârful de lance și cel care ridică standardele, fiind dotat cu un a din camerele cu cea mai mare rezoluție din industrie, ceea ce l-ar putea ajuta să devină poate cel mai bun telefon mid-range pe fotografie. Vine echipat cu un senzor de 108 MP, cu tehnologie pixel binning 9 în 1 și ISO nativ dual, ceea ce îl ajută în surprinderea detaliilor cele mai fine. Se pare că nici în condiții slabe de luminozitate, telefonul nu va fi pus în dificultate. Funcția Night Mode 2.0, ce utilizează algoritmul RAW multi-cadru, este potrivită pentru a surprinde detaliile chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Camera oferă o gamă variată de mode-uri de fotografie, astfel încât să poți obține cele mai fine rezultate, de fiecare dată.

 

Design-ul modern și minimalist, include un ecran AMOLED DotDisplay de 6,67 inch, protejat cu sticlă Gorilla Glass 5 și are o rată de refresh de 120 Hz. Telefonul va fi disponibil în 3 nuanțe: Onyx Gray, Glacier Blue și Gradient Bronze. Senzorul de amprentă este găzduit pe lateral, așa cum am văzut de altfel la foarte multe telefoane din categoria mid-range.

În ceea ce privește performanțele, aici Tedmi Note 10 Pro vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 732G și se descurcă bine când vine vorba de gaming. Are o baterie generoasă de 5020 mAh și un fast charger de 33W.

Redmi Note 10S și Redmi Note 10

Ambele beneficiază de ecran AMOLED DotDisplay de 6,43 inch și asigură experiențe de vizionare optime.

Cu un design-ul modern și minimalist, telefoanele sunt gata să îți asigure o experiență imersivă datorită celor două difuzoare. Ca și în cazul vârfului de gamă, senzorul de amprentă este amplasat tot pe lateral, încărcătorul de 33W(Xiaomi primește o bilă albă – multe telefoane de top nu au un încărcător atât de puternic în cutie).

Camera principală de 64 MP este îmbunătățită considerabil față de generația anterioară a lui Redmi Note 10S. Nici camera de 48 MP a lui Redmi Note 10 nu este mai prejos atunci când vine vorba de fotografie.

La interior Redmi Note 10S este antrenat de un procesor Media Tek Helio G95, în timp ce Redmi Note 10 vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 678.

Redmi Note 10G

 

Odată cu noua gamă de telefoane, Xiaomi aduce pe piață și unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G de pe. piață, fără a recurge la compromisuri.
Telefonul vine cu un ecran Adaptive Sync Dot Display, de 6,5 inch, și o rată de refresh de 90 Hz, fiind capabil să se adapteze automat conținutului de la 30 Hz, până la 90 hz, în funcție de dorințele utilizatorului, fie pentru o autonomie mai bună, fie pentru o experiență de utilizare mai bună.
Telefonul primește un procesor Media Tek Dimensity 700, cu suport dual sim 5G și modem integrat.

La capitolul cameră, telefonul vine echipat cu o cameră principală de 48 MP, una macro de 2 Mp și un senzor de profunzime de 2 MP.

Redmi Note 10 Pro și Redmi Note 10S vor fi disponibile în trei variante: – 6GB+64GB,
– 6GB cu 128GB
– 8GB cu 128GB

În timp ce Redmi Note 10 și Redmi Note 10 5G vor fi disponibile în variantele:
– 4GB cu 64GB
– 4GB cu 128GB
– 6GB cu 128GB

Toate vor putea fi achiziționate pe canalele oficiale de vânzare Xiaomi începând de la prețul early bird de 279$, 229$ respectiv 199$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.