Galaxy Gear – un vis devenit realitate

reclama galaxy gear

Lansat de curând, primul smartwatch adevărat se bucură deja de prima reclamă, denumită sugestiv „Evolution”. Spotul publicitar se potriveşte ca o mănuşă pentru noul gadget Samsung. Conceptul de ceas inteligent apare atât în filmele copilăriei noastre, cât şi în desenele animate(ex. Star Trek, Inspector Gadget, Knight Rider, The Flintstones etc.), iar Galaxy Gear reprezintă de fapt transformarea în realitate a acestui concept.

Ideea de „It’s finally real” este foarte bună, şi cu siguranţă va face să crească popularitatea gadgetului lansat de sud-coreeni. În mod sigur reclama va sensibiliza multe persoane ce au crescut cu aceste seriale.

De fapt spotul publicitar vrea să sublinieze anii de studiu intens pentru realizarea smartwatchului, de care ne putem bucura acum cu toţii, în cazul în care suntem dispuşi să scoatem din buzunar o sumă destul de frumuşică de câteva sute de dolari. Dar până la urmă câte sacrificii nu suntem dispuşi să facem doar ca să ne putem bucura de o nouă „jucărie” deşteaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.