Robotul de aspirare Realme TechLife Robot Vacuum la 329$!!!

Cum bine știți îmi plac roboții de aspirare. Îi testez deja de câțiva ani de zile și mă bucur să văd că în ultima perioadă, producătorii se întrec în a scoate pe piață modele tot mai competitive, la prețuri cât mai accesibile.

Dacă până acum ceva timp, cu greu te atingeai de o asemenea “jucărie”, care să facă și treabă și să nu te oblige să bagi mâna adânc în buzunar, ei bine în prezent lucrurile stau puțin diferit. Pentru aproximativ 425$ poți găsi un robot de aspirare eficient, care să îți mențină podeaua curată în timp ce tu te ocupi de altceva.

Unul dintre modelele care mie mi-a atras atenția zilele acestea vine de la Realme și se numește TechLife Robot Vacuum. Dacă îl comanzi zilele astea, beneficiezi de un cupon de 96$, ceea ce însemnă că îl poți achiziționa la 329$. Îți recomand să îl comanzi din Franța, pentru a nu mai plăti TVA la primirea în țară. Dacă îl vei comanda din China îl vei primi și mai târziu și vei achita și TVA de 19% .

TechLife Robot Vacuum este primul robot de aspirare al producătorului și se vrea a fi un competitor puternic pentru modelele de top. Din ce am văzut, are specificații chiar mai bune decât ale lui Roborock S5 Max, unul dintre modelele de referință, după părerea mea.

Este un robot de aspirare 2 în 1, care aspiră și șterge pardoselile. Vine cu un senzor LIDAR deasupra, cu ajutorul căruia mapează suprafețele pentru o aspirare cât mai bună. Are o putere de aspirare de 3000 Pa și se laudă că aspiră cu sârguință cam orice îi iese în cale, de la bile de oțel și până la părul animalelor de companie. Are 4 moduri de curățare și 4 moduri de umezire a cârpei.

Bateria de 5200 mAh îi conferă o autonomie de până la 3h și șterge o suprafață de până la 300 mp. Este destul de silențios, are mai multe moduri de intensitate astfel încât să îl folosești chiar și atunci când doarme cel mic.
Are un recipient de colectare generos, de 600 ml, iar cel pentru apă, este de 300 ml.

Poate fi controlat manual, de la butoanele fizice, dar pentru a beneficia de toată partea SMART a lui, va trebui să folosești aplicația de telefon. De aici vei putea face diferite configurații:

  • poți stabili No Go Zone,
  • poți adăuga pereți virtuali,
  • poți stabili ordinea de aspirarea a camerelor,
  • intensități diferite pentru fiecare cameră în parte,
  • poți salva mai multe hărți(dacă ai o casă cu etaj, funcția este foarte utilă)

Plus multe alte opțiuni.

Realme TechLife Robot Vacuum are și o mulțime de senzori, mai exact 38, ce lucrează împreună pentru o precizie cât mai bună în timpul procesului de curățare. Are și senzori de coliziune, de cădere, ce îl ajută să evite accidentele nedorite. Urcă și coboară suprafețe cu o înălțime de 2 cm. Mai mult de atât, poate identifica și zonele închise, cum ar fi gresia neagră sau covoarele negre.

Pentru ștergerea podelei are un algoritm interesant, nu în zig zag cum am văzut la majoritatea roboțeilor de aspirare, ci în formă de “Y”.

Roboțelul este compatibil atât cu Google Assistant, cât și cu Amazon Alexa, în cazul în care vreți să îl folosiți cu comenzi vocale.

Realme TechLife Robot Vacuum îl poți găsi aici. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.