Qualcore 7021 3G – tableta cu DualSim

Qualcore 7021 3GOvermax a lansat o nouă tabletă pe piață, și anume modelul Qualcore 7021 3G. Este un device de 7 inch, ce încorporează modem 3G pentru ca accesul la internet să fie rapid, din orice colț te-ai afla. Tableta este DualSim, astfel că primul slot poate fi echipat cu cartela telefonică, iar cel de-al doilea cu cartela de internet. Practic tableta are dublă funcționalitate, ceea ce va facilita legătura cu cei dragi ție. Cu noua tabletă Overmax vei avea tot timpul acces la mail-uri, vei putea descărca videoclipuri sau de ce nu vei putea susține o conferință video, totodată vei putea trimite SMS-uri prietenilor pentru a nu mai fi nevoit să iei cu tine și telefonul mobil.

Tableta este destul de ușoară, ceea ce înseamnă că o vei putea strecura în geantă fără a-i resimți greutatea. Are o cameră de 2 MP, ce te va ajuta să realizezi fotografii destul de bune sau de ce nu filmări scurte pentru a-ți îmbogăți colecția de amintiri. Dispune de o memorie de 8 GB, suficient pentru a stoca orice tip de fișier.

Tableta utilizează sistemul de operare Android 4.4, KitKat, ce asigură utilizatorului viteză și stabilitate. Qualcore 7021 3G se va descurca destul de bine chiar și în ceea ce privește jocurile, astfel că momentele de relaxare sunt asigurate de fiecare dată.

Vine și cu modul GPS la pachet, astfel că o vei putea utiliza de fiecare dată pentru a găsi drumul cel mai scurt pentru a ajunge la destinație.

În ceea ce privește aplicațiile, modelul oferă o gamă destul de generoasă, în care vei găsi: Aponia GPS Navigation, Karaoke, iHouse, Interia, Kingsoft Office, N7 Player, Nextto, Onet și Yanosik.

Specificații tehnice:

NUME Qualcore 7021 3G
Sistem Android 4.4
CPU (procesor) MTK6572 Dual core
Viteza procesorului 2 x 1,2 GHz
GPU Mali 400
Capacitiv Capacitiv
Dimensiunea ecranului (diagonala) 7.0″
Rezolutie 1024 x 600 px
RAM 1 GB DDR3
Memorie 8 GB
Camera foto x2 (fata: 0,3 MP spate: 2 MP)
Senzori Senzor G
Cititor card Micro SD Pana la 32 GB
Modem 3G DA
DualSim DA
Altele SUPORTA AERO, HSDPA:7.2 mb/s  HSUPA:5.76 mb/s, OTG, GPS, Micro USB, Mini Jack, Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n,
Baterie 2500 mAh
Dimensiuni
Greutate
Carcasa Plastic
Culoare Negru
Cutia produsului contine: Un incarcator, un cablu USB, un incarcator pentru masina
 Cutia produsului contine: (versiunea optionala) Un incarcator, un cablu USB, un incarcator pentru masina, licenta pentru harta GPS a Poloniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.