Promoții bune pe Gearbest

Știu că ți-am mai spus și într-un alt articol despre produsele de pe Gearbest, care au prețuri mult mai bune decât în magazinele locale. Partea proastă este că trebuie să ai răbdare aproximativ 3-4 săptămâni până când ajunge produsul. Dacă acest inconvenient nu te deranjează prea tare, atunci trebuie să știi că zilele acestea au o ofertă drăguță la câteva produse interesante. Iată ce ne-a atras nouă atenția:
1. PiPO Work-W9S Laptop – este un netbook, ce are un preț de doar 200 $. Se laudă cu un procesor Intel Cherry Trail Z8300 Quad Core, tactat la 1.44GHz. Vine echipat cu 4 GB de RAM și are o placă video  Intel HD Graphics Gen 8, ce îl recomandă pentru activitățile office și multimedia.

PiPO Work-W9S Laptop

2. U8  este un smartwatch ce are un preț de doar 11,30 $. Prețul nu este mare deloc pentru un device ce se conectează la telefon prin bluetooth. Este ușor de folosit, un aspect plăcut. Îmi pare a fi potrivit pentru o ținută sport și după dimensiuni ar putea fi purtat de ambele sexe.

U8

3. JJRC H36 este un quadcopter ce are un preț de doar 15,99$. Este o jucărie interesantă, ce sigur reușește să întoarcă destul de multe capete. Are un preț accesibil și este destul de ușor de manevrat. Ar putea fi un cadou excelent atât pentru un adolescent, cât și pentru un adult.

JJRC H36

4. Xiaomi Yi este o cameră de acțiune, ce filmează 2K și are un preț de aproximativ 75,99 $. Filmează 2K la 30fps și 1080p la 60fps / 48fps / 30fps / 24fps. Are o baterie de 1010p și promite să ofere filmări destul de bune pentru un preț mai mult decât decent.

Xiaomi Yi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.