3 produse calde de la Overmax

Overmax ne propune săptămâna aceasta 3 noi produse pe care le poți găsi începând cu sfârșitul lunii aprilie în oferta magazinului Selgros. Iată care sunt cele 3 produse: o tabletă, o cameră video action-cam și un mini-proiector.

Tableta Livecore 7041 are o diagonală de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Este animată de un procesor Quad-Core tactat la 1,2 GHz, cu o memorie RAM de 512 MP. Capacitatea de stocare internă este de 8 GB și dispune de 2 camere foto destul de 0,3 MP. Tableta utilizează sistemul de operare Android 4.4 și are o baterie de 2500 mAh. Deși specificațiile nu sunt extraordinare, prețul de 259 lei o recomandă ca fiind o achiziție bună pentru cei fără prea mari pretenții în ceea ce privește un asemenea device. În pachet vei mai găsi și o pereche de căști.

Livecore 7041

ActiveCam 4.0 este o cameră de acțiune potrivită pentru pasionații de sport, ce își doresc să surprindă momente inedite din experiențele lor.În trecut am discutat mai pe larg despre frații mai mici ai acestui model, și anume ActiveCam 2.2 și ActiveCam 3.2. Modelul ActiveCam 4.0 are capacitatea de a înregistra la o rezoluție 4K și vine echipată cu o gamă bogată de accesorii și prinderi, potrivite pentru nenumărate sporturi. O vei putea găsi în magazinele Selgros începând cu finalul lunii aprilie, la prețul de aproximativ 710 lei.

Multipic 2.3

Ultimul, dar nu cel din urmă produs, este proiectorul video Multipic 2.3, un proiector pentru ca orice locuință să poată fi transformată într-o mică sală de cinema. Va putea fi achiziționată la un preț de 599 lei, tot din magazinele Selgros

Activecam 4.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.