Așa arată primul scuter electric de la Xiaomi și are prețul sub 300 dolari


Producătorul chinez Xiaomi a mai bifat de curând o nouă lansare, într-un nou domeniu. Este vorba de un vehicul electric. Nu este un autoturism, ci un scuter electric, ce poartă numele de Mi Mijia Electric Scooter.

Noul device Xiaomi are un design elegant, plăcut, deja cunoscut de la alte modele similare. Se pliază astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu și este un mijloc de transport ideal pentru traficul tot mai aglomerat. Cântărește 12,5 kg, ceea ce înseamnă că este portabil și oferă o autonomie de până la 30 km, în cazul unui utilizator cu o greutate de 75 kg, mulțumită bateriei LG de 280 Wh. Viteză maximă atinsă este de 25 km/h. Scuterul vine echipat cu sistem de frânare de tip E-ABS, ce împiedică blocarea completă a roților, dar și cu sistem de frânare pe disc, ce face ca device-ul să se oprească în maxim 4m de la acțiune.

Mi Mijia Electric Scooter

Mi Mijia Electric Scooter va fi disponibil în două variante de culoare, alb și negru. Ca orice device inteligent, se conectează prin bluetooth la smartphone, oferind câteva informații utilizatorului: viteza medie, distanța parcursă sau statusul bateriei. Mai mult de atât în cazul în care apare o problemă cu scuterul, utilizatorul primește o notificare pe telefon.

Începând cu data de 15 decembrie, Mi Mijia Electric Scooter va putea fi achiziționat din China la prețul de doar 290 dolari. Mi-aș dori ca și în România să ajungă la un astfel de preț. Sunt convinsă că ar avea mare succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.