Primele poze realizate cu Samsung Galaxy S IV


samsung-galaxy-s-IV


Aşteptarea pentru lansarea Samsung Galaxy S IV a atins culmile ascensiunii, prin urmare se fac tot mai multe supoziţii legat de cum va arăta şi ce dotări va avea acest smartphone. Se pare că lansarea lui va avea loc p 15 martie, şi ca la Galaxy S III cei de la Samsung ţin totul secret.

Un site de tehnologie însă a publicat primele fotografii ce se pare că ar putea fi realiate cu camera noului smartphone Galaxy S IV.

1

Prima fotografie a fost realizată cu varianta sud-coreeană GALAXY S IV(SHV-E300S), cu timpul de expunere de 0,067 secunde (1/15) şi o viteză ISO 160. Rezoluţia fotografiei este de 2048 x 1152 pixeli şi dimensiunea fişierului este de 49,6 KB.

2

Cea de-a doua fotografie a fost realizată cu versiunea AT&T(SGH-I337) şi are un timp de expunere de 0,029 secunde(1/34) şi o viteză ISO 50. Rezoluţia sa este de 3264 x 1836 pixeli şi dimensiunea de 1,88MB.

Cele două fotografii au fost realizate fără bliţ, la o rezoluţie de aproximativ 6MP, ceea ce înseamnă că nu se ştie exact dacă GALAXY S IV va avea o cameră cu o rezoluţie de 8MP sau de 13MP. Deocamdată nu ne rămâne altceva de făcut decât să aşteptăm lansarea lui şi atunci se vor elucida toate misterele ce planează asupra acestui gadget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.