Primele poze cu OnePlus 5T – iată la ce ne putem aștepta de la noul smartphone!

Dacă în urmă cu doar o săptămână lansarea lui OnePlus 5T era doar o speculație, aceasta devine o certitudine odată cu postările de pe Twiter ale celor doi cofondatori.

 

În luna noiembrie, urmează să fie anunțat OnePlus 5T, unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri pe final de an. Device-ul se anunță a fi unul cu adevărat impresionant. Dacă OnePlus 5 era deja un telefon extraordinar(l-am testat și noi de curând – vezi review video), ei bine noul smartphone se pare că va excela. Pe net deja circulă câteva teasere oficiale din partea CEO-ului OnePlus, ce ne ajută să ne formăm o părere legată de camera noului terminal mobil.

 

 

Potrivit zvonurilor de pe net, noul OnePlus 5T va avea un ecran mai mare, însă dimensiunile telefonului vor rămâne aceleași. Ramele se vor subția, ecranul se va curba, pe marginea superioară se va regăsi camera și difuzorul. Senzorul de amprentă va fi mutat pe spate, așa cum s-a întâmplat în cazul flagshipurilor marilor producători de anul acesta. Sper doar să fie poziționat într-un loc cât mai confortabil și ușor de atins cu o singură mână.

OnePlus 5T va primi și o cameră duală mult mai performantă decât cea întâlnită pe OnePlus 5. S-ar putea chiar să avem o premieră, și noul telefon să vină echipat cu două camere de 20 MP. Lansarea lui OnePlus 5T urmează să fie pe data de 16 noiembrie, în cadrul unei conferințe, iar livrările vor începe tot din noiembrie.

OnePlus-5T

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.