OnePlus 5T ar putea fi lansat în toamna aceasta!

OnePlus este o companie tânără, ce a lansat câteva smartphone-uri extrem de atrăgătoare, atât ca design și specificații, cât și din punct de vedre al prețului.

oneplus 5t

OnePlus 5 lansat în vara aceasta s-a vândut atât de bine, încât pe site-ul producătorului deja este indisponibil de ceva timp în majoritatea variantelor de culoare, fapt ce a dus la speculațiile conform cărora, se pregătește o nouă lansare toamna aceasta, cea a lui OnePlus 5T.

Deși compania a negat aceste zvonuri, dacă luăm în calcul faptul că OnePlus 3T s-a lansat cam în aceeași perioadă anul trecut, nu m-ar surprinde ca în luna noiembrie să asistăm la anunțarea oficială a lui OnePlus 5T.

Deja în mediul online circulă câteva fotografii cu noul telefon, din care reiese că acesta ar putea fi primul model al companiei fără rame laterale, aliniindu-se trendului lansat de Galaxy S8, Note 8, iPhone X, Google Pixel 2 etc. Mai mult de atât, display-ul va fi mai mare, va avea un aspect ratio de 18:9, iar ramele superioară și inferioară suferă și ele modificări, devenind mult mai subțiri de această dată. Acest aspect ar putea duce la mutarea senzorului de amprentă pe spate.

oneplus 5t

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, nu cred că va veni cu alte îmbunătățiri. Deja OnePlus 5 oferă o configurație de top, însă mă gândesc că poate noul telefon va avea o cameră foto cu ceva îmbunătățiri, deși eu mă declar mulțumită de cea duală după versiunea actuală. Noi l-am testat de curând, iar aici poți vedea review-ul complet.

Rămâne de văzut dacă vom încheia anul cu o nouă lansare OnePlus și ce îmbunătățiri ar putea aduce producătorul pentru noul terminal mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.