Prima baterie ce îi conferă iPhone-ului tău o autonomie de o săptămână

creșterea autonomiei pentru iPhone

O companie din Marea Britanie a pus bazele unei invenții ce ar putea rezolva problema iPhone-urilor în materie de autonomie. Este vorba de o baterie cu hidrogen, ce reușește să crească autonomia iPhone-ului cu până la o săptămână. Intelligent Energy, căci despre ei este vorba, au reușit să creeze un prototip de iPhone cu o baterie reîncărcabilă, căreia i se adaugă și tehnologia patentată, ce reușește să creeze electricitate prin combinarea hidrogenului cu oxigenul.

Cei de la Intelligent Energy colaborează cu Apple în vederea implementării noii tehnologii în varianta iPhone 6, iar acest lucru să se întâmple fără a fi influențată forma sau dimensiunile smartphone-ului. Totuși, tinând cont că în urma procesului de combinare a hidrogenului cu oxigenul se produce o cantitate infimp de apă și căldură, se va implementa în noul terminal mobil un mic canal de aerisire, pentru ca rezidurile să fie eliminate.

Momentan nu sunt informații legate de costul tehnologiei și care va fi prețul iPhone-ului după implementarea ei.

Și pentru că Samsung reprezintă concurentul cel mai puternic pentru Apple, nu mă surprinde să aflu că și ei lucrează la o astfel de tehnologie, ce ar putea mări autonomia terminalelor mobile cu Android până la o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.