Cum să te pregăteşti de Black Friday!

bf 2013

În mai puţin de 48 de ore va începe cel mai aşteptat eveniment din an, şi anume, Black Friday. Dacă cei mai mulţi au pus bani deoparte pentru această zi, cu scopul de a-şi achiziţiona unul sau mai multe obiecte, ei bine acest lucru nu este suficient. Puţină organizare vă va ajuta să aveţi mult mai multe şanse ca produsele dorite să fie ale voastre înainte de epuizarea stocului.

Pentru acest lucru am luat ca exemplu Emag.ro, însă paşii ce vi-i voi prezenta sunt valabili şi pentru celelalte magazine online din lista celor ce susţin Black Friday.

Paşii de pregătire înainte de campania Black Friday:

Pas1 : Asigura-te ca ai cont, dacă nu ai cont crează-ţi unul

cont

Pas2  : Verifică dacă ai detaliile de facturare/livrare deja completate

adresă de livrare

Pas 3 : Daca ai vizat anumite produse, nu uita sa le adaugi in wishlist si sa studiezi putin inainte cam ce preturi au respectivele produse si cam la ce discount esti dispus sa le cumperi

wishlist

Cum comanzi de Black Friday?

Să presupunem ca ai pus ochii pe 4 produse pe care vrei sa le achiziţionezi : telefon, tabletă, TV si laptop

Pas 1 . Pentru a avea şanse mai mari ca produsul dorit să fie al tău  este recomandat sa adaugi 1, maxim 2 produse în comandă. De ce? Dacă ai mai multe produse de cumpărat, până le cauţi, până le adaugi în coş există posibilitatea ca produsele să nu mai fie în stoc.

Pas2 . Urmeaza paşii de finalizare comandă cât mai repede, (se presupune că ai urmat pasii de pregătire înainte de Black Friday şi nu trebuie să îţi completezi acum datele de livrare).

O dată ce aţi aflat paşii ce trebuie urmaţi, nu vă mai rămâne decât să vă treziţi vineri dis de dimineaţă, să pregătiţi o cafea aromată şi să aşteptaţi ca evenimentul Black Friday să înceapă.

Lista cu magazinele participante la marele eveniment poate fi găsită aici. Nu uita să îţi creezi cont la fiecare magazin care te interesează, pentru a fi sigur că prinzi oferta cea mai bună la produsele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.