Precomandă iPhone 8 și iPhone 8 Plus – prețuri și magazine disponibile

iphone 8 și iPhone 8 Plus

Deși iPhone X a fost prezentat ca fiind vârful de gamă al celor de la Apple, momentan acesta nu este disponibil la precomandă în oferta operatorilor de telefonie mobilă. Însă iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt celelalte două smartphone-uri ale trilogiei lansate în urmă cu două săptămâni de gigantul american.

Cele două device-uri sunt deja disponibile la precomandă în țară, urmând a fi livrate începând cu finalul lunii septembrie, mai exact din data de 29 septembrie. Pot fi găsite în ofertele magazinelor:

Orange:

iPhone 8 – la prețul de 769 euro la liber sau 399 euro la abonament

iPhone 8 Plus – la prețul de 899 euro la liber sau 499 euro la abonament

eMAG:

iPhone8 – la prețul de 3749 lei

iPhone 8 Plus – la prețul de 4279 lei

evoMAG:

iPhone 8 – la prețul de 4599 lei

iPhone 8 Plus – la prețul de 5240 lei

Cel:

iPhone 8 – la prețul de 3749 lei

iPhone 8 Plus – în curând…

Flanco:

iPhone 8 – la prețul de 3749 lei

iPhone 8 Plus – la prețul de 4279 lei

Prețurile afișate sunt pentru variantele cu 64 GB, capacitate de stocare. Pentru cele cu 256 GB, mai trebuie plusat cu aproximativ 150 lei.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus păstrează în mare parte același design, cu specificații similare lui iPhone 7. Vin cu scanner de amprente, Home Button însă pe alocuri vedem și mici îmbunătățiri. Un nou procesor, Hexa-Core A11 Bionic, prezentat ca fiind ”cel mai puternic folosit vreodată pentru un telefon”. Camera lui iPhone 8 este de 12 MP și este echipată cu noi tehnologii, în timp ce iPhone 8 Plus primește o cameră duală, ce îi permite utilizatorului să ajusteze cu ușurință lumina de pe fața subiectului fotografiat. Noile telefoane beneficiază și de încărcare wireless. În sfârșit se aliniază la trendul marilor competitori.

Prețul de pornire a lui iPhone 8 este de aproximativ 800 euro și poate urca până la 1000 euro, iar în cazul lui iPhone 8 Plus, poate ajunge chiar și la 1100 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.