Filmele online gratis pot fi iarăși vizionate prin Popcorn Time

poprcorn time

O nouă versiune de Popcorn Time surprinde în mod plăcut utilizatorii, ce erau convinși până de curând că vor fi nevoiți să caute o altă sursă pentru vizionarea de filme online. Iată că dezvoltatorii nu bat deloc în retragere în urma problemelor întâmpinate, ba chiar s-au mobilizat și au reușit să lanseze o versiune mai bună, ce nu mai necesită instalarea unei aplicații dedicate.

Deși venirea Netflix în România a avut parte de o publicitate extrem de mare, iată că românii nu se înghesuie să plătească abonamente de câțiva euro pentru a se bucura de cele mai noi filme. Și asta pentru simplul fapt că ne-am obișnuit să la piratăm încă de când am făcut cunoștință cu internetul. Și cum platforma Popcorn Time permite vizionarea filmelor online gratis, atunci este de înțeles de ce românul preferă să adopte mai degrabă această variantă.

Având în vedere că platforma este destul de prietenoasă și ușor de utilizat, nu cred că surprinde prin popularitatea câștigată. Mai mult de atât cam toate filmele beneficiază și de subtitrare în română.

Noua variantă Popcorn Time a fost lansată printr-un comunicat de presă: ” Popcorn Time Online este o versiune web și o adevărată revoluție a originalului Popcorn Time și este bazată pe atractivitate și funcționalitate. Vă va permite să folosiți toate funcțiile îndrăgite pe care le-ați avut în trecut în software-ul Popcorn Time și multe altele, direct din browser-ul vostru!”

Un comentariu

  1. glodeanu-carata catalina

    daca e gratis de ce mi s-a cerut sa instalez torrents…. ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.