Google Pixel 2 – o cameră mai performantă!!!

Google Pixel este probabil telefonul cu cea mai apreciată cameră în momentul de față, însă asta nu înseamnă că nu este loc de îmbunătățiri. La cât de bine a fost primit terminalul mobil, mă aștept ca acest model să fi fost primul dintr-o lungă generație de mare impact.

pixel 2Deja au apărut discuții despre Pixel 2, dar și despre o versiune ce va avea un preț mai mic, numită deocamdată ”Pixel 2B”. Cei de la 9to5google au dezvăluit câteva informații interesante legate de noile terminale mobile, ce susțin ei că ar veni dintr-o sursă de încredere.

Pixel 2 ar urma să vină cu o cameră mult mai bună față de versiunea actuală, care oricum este deja extraordinară. Ambiția lui Google este ca cea de-a doua generație de Pixel să încorporeze o cameră care să ofere rezultate excelente chiar și în condiții slabe de iluminare. Asta nu înseamnă că se vor folosi rezoluții ”astronomice”, ci mai degrabă vorbim de funcții speciale. Mai mult de atât, se ia în considerare ca Pixel 2 să fie și rezistent la apă. Pentru procesor se testează mai multe opțiuni, prima ar fi noul Snapdragon 835, însă se iau în considerare și procesoarele Intel. Memoria RAM va sări la 6 GB, iar prețul se anunță a fi cu aproximativ 50 $ mai scump față de Google Pixel, flagshipul actual.

Între timp, Google testează și o variantă de Pixel mult mai accesibilă ca și preț, cu o configurație pe măsură. Deocamdată poartă denumirea de Pixel 2B și se află în fază de dezvoltare. Acesta ar fi un model din clasa mid-range și va fi lansat după anunțarea lui Pixel 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.