Phorm – tastatura ce te ajută să scrii mai repede pe tabletă, fără greșeli

Phorm Cu siguranță și ție ți s-a întâmplat nu de puține ori să te grăbești să scrii un text pe tabletă și să tastezi greșit. Pentru tablete, tastaturile electronice sunt absolut necesare, dar erorile de scris sunt mai frecvente decât în cazul tastaturilor fizice.

Astfel a luat formă Phorm, tastatura ce dorește a îmbina cele două tipuri de tastatură, pentru ca rezultatele să fie cât mai satisfăcătoare. Phorm este o tastatură fizică, ce îndepărtează greșelile tastării, fără a-ți ocupa spațiu în plus pe ecran. Tastatura apare pe ecran doar în momentul în care este nevoie de ea.

Proiectul realizat de Tactus Technology avea la bază crearea unei tablete cu o astfel de tastatură, dar iată că după 3 ani, compania lansează o carcasă pentru iPad Mini, dotată cu o astfel de tastatură. Mai precis, pe ecran apar indicatori ce determină localizarea mai ușoară a fiecărei taste. Indicatorii sunt transparenți și funcționează pe baza unui lichid, ce îi ajută să se ridice pe ecranul tabletei. Tastarea se poate face doar în modul Portrait, dar cu siguranță de acum greșelile de tastare vor fi cu mult diminuate.

Activarea pentru Phorm se face cu ajutorul switch-ului situat în spatele tabletei. Prețul de început pentru carcasa Phorm este de 150 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.