Philips SmartPro Active FC8820/01 – aspiratorul-robot care face toată treaba

Îți amintești filmele și desenele animate cu acțiune în viitor precum familia Jetson, în care locuința avea un robot care se ocupa de treburile casnice? Cei de la Philips au pus în practică ideea și au creat roboți de aspirare care te vor scăpa de orice efort pentru curățenie. Philips SmartPro Active FC8820/01 este unul dintre modelele de top, care beneficiază de cele mai avansate tehnologii, astfel încât confortul tău să fie maxim. Cu un preț de aproximativ 1899 lei (verifică preț actualizat), robotul de aspirare inteligent, ce va transforma curățenia așa cum o știai și te va scuti de orice efort. Dacă ești o persoană mai comodă sau ai nevoie de un dispozitiv care să aspire în lipsa ta, modelul este ideal pentru tine.

Designul robotului este futurist, acesta având forma unei capsule rotunde care se plimbă prin casă pentru a curăța podeaua. Robotul are dimensiunile de 80 x 330 mm, nefiind mai mare decât un cântar circular pentru baie. Dimensiunile reduse permit robotului să intre în spațiile cele mai dificile, putând ajunge sub mobilă și acoperi zone în care aspirarea obișnuită ar fi fost foarte dificilă. Carcasa este neagră și are un aspect foarte modern și elegant. În partea superioară vei găsi un ecran cu afișaj LCD care îți va arăta funcțiile disponibile și cele în curs de desfășurare. Modelul este prevăzut în partea inferioară cu o serie de perii rotative, un sistem avansat de roți pentru mișcare și un filtru de protecție.

Poze cu robotul de aspirare

Philips SmartPro Active FC8820/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Te întrebi probabil cum funcționează un astfel de aparat. Aspiratorul are la bază o serie de cipuri foarte inteligente care lucrează împreună cu peste 22 de senzori pentru detectarea prafului și a condițiilor din mediul exterior. De asemenea, modelul este dotat cu 6 senzori cu infraroșu pentru evitarea obstacolelor, așa că nu se va lovi de pereți sau obiecte și nici nu se va împotmoli în cabluri. Nu va trebui să intervii pentru a-l scoate din spații în care rămâne blocat și nici nu vei avea parte de accidente neplăcute provocate de răsturnarea unor diverse lucruri din casă. Robotul este livrat împreună cu o stație de andocare și beneficiază în același timp de giroscop și accelerometru, putând să aleagă strategia optimă de curățare atât pentru cameră, cât și pentru interiorul propriu. Pentru o setare ușoară, modelul are și telecomandă.

Curățarea se face în trei pași, având rezultate excelente. Pentru început, primele două perii ale robotului împing murdăria pe traseul aspiratorului. Apoi, capul de curățare aspiră murdăria cu ajutorul motorului puternic, iar la final dispozitivul de ștergere finisează curățarea printr-o colectare suplimentară a celor mai mici urme de murdărie. Capacitatea de colectare este de 0.4 litri. Modelul are 3 trepte de putere și 4 moduri de funcționare.

Pentru a te scuti complet de orice efort, aspiratorul poate fi programat în avans pentru întreaga săptămână și poate funcționa în lipsa ta, astfel încât locuința să rămână curată atunci când ești plecat în vacanță sau pur și simplu nu ai timp pe care să îl petreci făcând curățenie.

Robotul se întoarce singur la stația de andocare atunci când este descărcat. Acesta folosește o baterie puternică Li Ion care oferă o durată de viață lungă și un timp prelungit de funcționare, ce poate ajunge până la 2 ore.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design rafinat
  • senzori și tehnologii performante
  • posibilitatea de programare pentru întreaga săptămână
  • curățare eficientă

Contra

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.5
Accesorii - 9.4
Greutate - 10

9.6

O alegere Smart

Philips SmartPro Active FC8820/01 este un robot de aspirare ce aspiră întreaga locuință în timp ce tu îți vezi liniștită de alte activități.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.