Philips SmartPro Active FC8810/01 – robotul de aspirare inteligent

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai un aparat care să aspire pentru tine și să nu mai fie nevoie să faci nimic? Cei de la Philips s-au gândit și nu au stat mult pe gânduri până să lanseze roboți precum Philips SmartPro Active FC8810/01, care să facă toată curățenia și să nu te deranjeze deloc. Are un preț de aproximativ 1429 lei (verifică preț actualizat), fiind un aspirator foarte modern, adaptat stilului de viață al persoanelor active, care nu au timp de alocat curățeniei. Modelul este foarte performant și asigură o curățare foarte eficientă, prezentând totuși dezavantajul de a trebui încărcat destul de des. Odată încărcat însă, nu va mai trebui să intervii deloc, făcând toată treaba de unul singur.

Robotul are un design extrem de modern, părând că a apărut dintr-o producție SF. Acesta are o formă circulară aplatizată și beneficiază de un sistem avansat pentru mișcarea pe suprafața locuinței. Modelul este dotat cu afișaj electronic performant, ecranul LCD ajutându-te să setezi programele și să controlezi ușor aparatul.  Robotul are dimensiunile de 80 x 330 mm, fiind foarte compact și cântărind în același timp doar 1.93 kg. Forma circulară aplatizată oferă un spațiu de aspirare mai mare și permite montarea unui sistem complex de roți. De asemenea, dimensiunile reduse permit accesul în zone dificile precum spațiile de sub pat, șifonier etc. Pe partea inferioară aparatul este prevăzut cu un sistem avansat de perii care ajută curățarea, capacitatea de colectare fiind de 0.4 litri.

Poze cu robotul de aspirare

Philips SmartPro Active FC8810/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aceasta se face în 3 pași, fiecare dintre ei cu un rol important pentru asigurarea eficienței. Mai întâi, periile speciale ale robotului vor strânge și împinge murdăria pe traseul aspiratorului, astfel încât să fie mai ușor de colectat. Apoi, murdăria și praful sunt aspirate la o putere foarte bună. În cele din urmă, curățarea este finalizată cu o sesiune suplimentară de ștergere a podelei care înlătură cele mai mici urme de murdărie. Robotul îți pune la dispoziție 3 trepte de putere și 4 moduri de funcționare.

Aspiratorul poate fi programat în avans pentru întreaga săptămână, așa că este foarte util atunci când pleci în vacanță sau când nu ai timp pentru curățenie și vrei să menții totuși un spațiu curat acasă.

Punctul forte principal al dotărilor tehnice este reprezentat de seria de cipuri foarte inteligente. Acestea asigură mobilitatea avansată și cresc eficiența de curățare. Cipurile au la bază diferiți senzori performanți, o parte dintre aceștia fiind dedicați curățării, iar o altă parte mobilității. Senzorii de curățare sunt în număr de 22 și au o eficiență ridicată în detectarea prafului.

Senzorii de mișcare ajută aparatul la deplasarea prin cameră și adaptarea mai bună a funcțiilor la spațiu. Dintre senzorii de mișcare, 6 au infraroșu și asigură evitarea obstacolelor precum pereții, lămpile, aparatele electrocasnice, cablurile etc.

Robotul este livrat împreună cu un sistem de andocare și o telecomandă. Pentru alimentare acesta folosește o baterie Li Ion cu o autonomie de 90 de minute. Atunci când este descărcat, robotul se întoarce singur la stația de andocare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • pachet performant de senzori pentru curățare și mobilitate
  • design modern adaptat pentru utilitate
  • eficiență bună de aspirare

Contra

  • capacitatea de colectare este redusă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9
Accesorii - 9.6
Greutate - 9.6

9.4

O alegere Smart

Philips SmartPro Active FC8810/01 este un robot de aspirare Smart, ce are grijă ca podeaua locuinței tale să strălucească fără ca tu să depui efort în sensul acesta.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.