Philips Silent Star FC9302 – pentru o aspirare silențioasă

Curățenia în locuință este o activitate ce face parte din viața noastră. De multe ori sfârșim această activitate prin a fi obosiți și lipsiți de putere. Acest aspect nu are de ce să mai continue în felul acesta. Cu un aspirator puternic și eficient nu mai trebuie să petrecem ore în șir periind covoarele și măturând podelele. Un model în acest sens este aspiratorul Philips Silent Star FC9302, ce vine la un preț de aproximativ 776 lei (verifică preț actualizat), un preț nu chiar mic, dar cu siguranță justificat prin calitățile sale și designul său avangardist.

Din punct de vedere al aspectului, remarcăm un model elegant, realizat pe o nuanță plăcută de albastru, cu câteva detalii argintii. Are 2 tipuri de mânere, unul vertical și unul orizontal, pentru ca utilizatorul să îl ridice în funcție de cum îi este mai ușor. Cântărește 6,8 kg, ceea ce înseamnă că este o construcție destul de solidă. Dar cu toate acestea nu ocupă prea mult spațiu în colțul de depozitare.

Poze cu aspiratorul cu sac Philips Silent Star FC9302

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Apiratorul Philips este un model cu sac, ce are o capacitate de colectare de 3,5 L, suficient de generoasă, încât să aspire o suprafață destul de mare, fără să vă faceți griji că trebuie golit sacul. Un avantaj extraordinar la acest aspirator este puterea sa de 1250W, ce dezvoltă o putere de aspirare de 400 W, suficient cât să vă lase podeaua perfect curată în cel mai scurt timp posibil.

Deși puterea de aspirare este atât de mare, aspiratorul nu este deloc zgomotos, și asta datorită duzei SilentSeal, ce are nu doar rol de a reduce zgomotul, ci și de a culege scamele și praful. Canalul de aer este reglat fin cu scopul ca aerul să alunece cât mai ușor, în felul acesta minimizându-se crearea zgomotului. Mai mult de atât producătorul echipează motorul aspiratorului cu o suspensie specială ce reduce vibrațiile.

Modelul Philips dispune și de un filtru HEPA 13, ce filtrează 99,95% din aerul unei încăperi, astfel încât vă veți bucura de o casă mai curată, cu un aer mult mai proaspăt. În felul acesta veți reuși să vă protejați de posibile alergii sau bronșite. Un aer curat înseamnă o viață mai sănătoasă.

În ceea ce privește accesoriile, aspiratorul dispune de o gamă variată, ce vă va ajuta să ajungeți chiar și în cele mai mici colțuri ale încăperii: o perie mică, o perie specială pentru podele, SilentSTar, un accesoriu pentru spații înguste și un tub telescopic ce vă ajută să nu stați aplecați în timp ce folosiți aspiratorul. De acum curățenia nu va mai fi o bătaie de cap.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere mare de aspirare,
  • ușor de folosit,
  • filtru HEPA 13,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips Silent Star FC9302 este un aspirator silențios și eficient. În doar câteva minute podeaua va străluci de curățenie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.