Philips PowerPro Ultimate FC9921/09 – aspiratorul practic şi modern

A venit sezonul cald şi, odată cu el, a venit şi momentul în care ai de făcut curat, ai de strâns mai mult praf şi de făcut faţă mai multor provocări în materie de curăţenie. Dacă îţi lipseşte sprijinul unui aspirator, dacă cel pe care îl ai nu face faţă sau nu mai prezintă garanţie, înseamnă că ai nevoie de unul nou. Philips PowerPro Ultimate FC9921/09 este cel care te ajută să scapi de orice fel de problemă sau nelămurire pe care o poţi avea în materie de curăţenie. Raportul preţ-calitate foarte bun, dar şi caracteristicile de gabarit (6.2 kg, dimensiunea de 50.6 x 31 x 31.7cm), recomandă acest produs fiecărei locuinţe indiferent dacă vorbim despre una la bloc sau la casă. Poate preţul de aproximativ 1319 lei (verifică preț actualizat) la care îl poţi achiziţiona îţi va părea cam mare, dar, având în vedere că este un produs performant, cu un zgomot de 73 dB ce se încadrează în valorile normale, acesta nu este un preţ supraestimat.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Cu un aspect inspirat parcă de maşinile de curse, acest aspirator modern te ajută să scapi de murdărie. Combinaţia de negru şi argintiu vine în completarea designului modern şi aerodinamic. Tot la partea de aspect avem şi roţile destul de mari dispuse în spatele părţii centrale ale aspiratorului. Aceste roţi îţi asigură o mobilitate foarte bună şi o stabilitate în funcţionare şi depozitare, fiind capabil să stea şi vertical. Braţul telescopic te ajută să aspiri dintr-o poziţie normală fără a mai fi nevoie să stai aplecat.

Controlul aspiratorului se poate face prin pornirea cu ajutorul butonului mare dispus în partea superioară spate-dreapta, iar cablul retractabil se controlează cu ajutorul butonului din stânga celui de pornire. Ca să nu fie nevoie să te apleci de fiecare dată când vrei să opreşti sau să porneşti acest aspirator, ai la îndemână telecomanda EcoGrip. Telecomanda te ajută să controlezi atât puterea de aspirare a aparatului cât şi pornirea sau oprirea acestuia.

Poze cu aspiratorul fără sac

Philips PowerPro Ultimate FC9921/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecerea de la aspect la funcţionare se face prin prezentarea capului de aspirare multifuncţional TriActive ce asigură o curăţare completă prin trei acţiuni. Aceste acţiuni sunt de desfacere a fibrelor de pe suprafaţa aspirată, aspirarea particulelor mari prin orificiul mare frontal şi, nu în cele din urmă, curăţarea suprafeţelor de lângă plinte cu ajutorul periilor laterale. Acest cap de aspirare are şi el două roţi care te ajută să îl manevrezi foarte uşor şi foarte eficient.

Partea funcţională a acestui aspirator este realizată în jurul tehnologiei PowerCyclone 7, o tehnologie care este inspirată din designul maşinilor de Formula 1. Aceasta asigură o minimizare a rezistenţei la aer, asigurând rezultate foarte bune de aspirare prin pătrunderea rapidă a aerului, circularea acestuia în mod curbat spre partea superioară a recipientului ciclonic şi eliminarea particulelor din aer cu ajutorul unor lamele. Aerul curăţat de particule este dat înapoi, în casă fiind curat în proporţie de 99.95%.

Acest procent destul de mare de curăţare a aerului se datorează şi prezenţei filtrului Ultra Clean Air HEPA 13 şi tehnologiei Nano Clean care ajută la eliminarea celebrului nor de praf prin depunerea prafului şi mizeriei în partea de jos a recipientului. Toate aceste performanţe ne sunt date de motorul de 650 W dar şi capacităţii recipientului de colectare de 2.2 L.

Acest recipient te ajută să faci curat în toată casa, fără a mai fi nevoit să îl goleşti. Dacă îţi faci probleme în legătură cu clasele în care se încadrează acest aparat electrocasnic, trebuie să ştii că aparţine clasei A de consum, clasei A de emisii de praf, clasei C de curăţare a a suprafeţelor dure şi clasei C de curăţare a covoarelor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • filtrul Ultra Clean Air HEPA 13 cu eficienţă de 99.95%
  • capacitate mare a recipientului de colectare
  • clasa A de eficienţă energetică
  • clasa A de emisii de praf

Contra

  • greutate de 6.2 kg

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 10
Accesorii - 10
Greutate - 9.4

9.8

O alegere eficientă

Philips PowerPro Ultimate FC9921/09 este un aspirator extrem de elegant, conceput în așa fel încât să poți aspira fiecare colțișor al camerei cu ușurință.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.