Philips PowerPro FC8761/01 – cum să termini curățenia mai repede

Se apropie sărbătorile și încă nu îți vine să te apuci de curățenia de primăvară? Echipează-te cu un aspirator eficient și cu detergenți buni și cu siguranță curățenia va fi floare la ureche de această dată. Aspiratorul fără sac Philips PowerPro FC8761/01 ar putea fi o soluție potrivită pentru nevoile tale. Are un preț de aproximativ 600 lei (verifică preț actualizat), și se bucură de specificații extraordinare.

În ceea ce privește designul, pot spune că vorbim de un model extrem de elegant. Calitatea materialelor este incontestabilă, iar finisajele sunt foarte bine realizate, de unde denotă un produs bine închegat, ce cu siguranță își va face treaba foarte bine. Aspiratorul este disponibil în varianta albastră, cu accesorii negre, îmbinate perfect într-un design modern și interesant.

Poze cu aspiratorul fără sac Philips PowerPro FC8761/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips este un model fără sac, ce asigură curățenia perfectă din orice încăpere. Generează o putere de 2000 W, ce are capacitatea de a dezvolta o putere de aspirare de 360 W, suficient pentru ca nici o scamă de pe covor sau vreun fir de praf să îi reziste. Recipientul de colectare are o capacitate de 2 L, suficient cât să puteți aspira o suprafață destul de mare fără a fi nevoie să îl goliți.

Ceea ce este interesant la acest recipient pentru praf aș putea spune că este designul său unic, prin care praful este colectat într-o singură parte a compartimentului și alunecă uniform în coșul de gunoi. Prin urmare nu veți mai avea și alte cheltuieli ulterioare achiziționării lui cu accesoriile(ex. saci de colectare).

Modelul Philips dispune de un filtru HEPA 10, care reușește să aspire în jur de 85% din particulele de praf din aer, protejându-vă în felul acesta de alergii sau bronșite. Vine la pachet cu o serie de accesorii, ce vă vor ajuta să optimizați rezultatele, ajungând chiar și în colțurile cele mai înguste: accesoriu spații înguste, perie mică, tub telescopic și cap de aspirare TriActive, cu un design unic brevetat, ce reușește să aspire atât particulele de praf, cât și obiectele ceva mai mari.

Nu cântărește decât 5,5 kg, iar cablul său îți permite să aspiri o suprafață de 10 m. Atinge un nivel de zgomot de 80 dB, ceea ce înseamnă că este destul de zgomotos, însă acest aspect poate fi trecut cu vederea când ne gândim la toate celelalte calități de care dispune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere mare de aspirare,
  • ușor de folosit,
  • filtru HEPA 10,
  • nu are sac

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips PowerPro FC8761/01 este aspiratorul ce te va ajuta să scapi de bătaia de cap ce ți-o dă curățenia de primăvară. În doar câteva minute podeaua va străluci.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.