Philips PowerPro FC8760/01 – aspiră eficient fără sac!

Încă puțin și vin sărbătorile și cum îi șade bine oricărui om gospodar trebuie să înceapă și curățenia de primăvară. Și pentru că de multe ori mi s-a întâmplat să pierd câteva ore prețioase pentru această activitate, anul acesta m-am decis să mă echipez cu o serie de soluții bune și un aspirator cu o putere de aspirare mare, care să îmi permită să ajung în orice colț al casei fără nici o problemă. Așa am dat peste modelul Philips PowerPro FC8760/01, un aspirator ce vine la un preț de aproximativ 600 lei (verifică preț actualizat), un preț nu foarte mare pentru un produs ce promite eficiență.

Din punct de vedere al designului, aspiratorul se prezintă impecabil, finisaje extraordinar de bine realizate îmbinate cu materiale de cea mai bună calitate. Vorbim de un model elegant și totodată modern. Este un model disponibil în varianta roșie, ce se îmbină în mod armonios cu nuanțe de negru, sugerând rafinament și bun gust.

Dispune de 2 mânere foarte bine construite, unul pentru compartimentul de praf, iar celălalt pentru a ridica cu ușurință aspiratorul. Nu aș putea spune că este foarte greu, dar nici foarte ușor, cântărește 5,5 kg, caracteristică ce nu trebuie să ne sperie, ci mai degrabă aș spune că dobândește această greutate datorită faptului că este un produs foarte bine realizat.

Poze cu apiratorul fără sac Philips PowerPro FC8760/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips PowerPro nu impresionează doar printr-un design impecabil, ci și prin caracteristici extraordinare. Vorbim de un aparat electrocasnic cu o putere de 2000 W, ce generează o putere de aspirare de 360 W. Din punctul meu de vedere este suficient cât să lase podeaua fără praf și covorul fără scame în doar câteva minute.

Modelul Philips este un aspirator fără sac, caracteristică ce o consider un plus în cazul acestor electrocasnice și asta pentru că nu va trebui ulterior să mai dați bani pe sacii, ce trebuiesc înlocuiți periodic. Recipientul de colectare a prafului are o capacitate de 2 L și poate fi golit destul de ușor. Faptul că are o formă unică cu suprafața netedă, praful este colectat într-o singură parte a sa, iar în momentul în care se golește praful alunecă practic din recipient în coșul de gunoi.

Dispune de filtru HEPA 10, ce vă protejează de alergii, reușind să capteze aproximativ 85% din particulele de praf din aer. Pe partea de accesorii, dispune cam de aceleași accesorii pe care le întâlnim la marea majoritate a aspiratoarelor, și anume: perie standard, cu care veți aspira podeaua și covorul, perie pentru spații înguste, ce vă ajută să ajungeți în colțurile cele mai înguste atunci când faceți curățenie și o perie mică. Diferența acestor accesorii față de celelalte modele este calitatea lor și felul în care sunt concepute, astfel încît vă vor lăsa casa curată de fiecare dată. Tubul este telescopic, astfel că nu veți fi nevoiți să vă aplecați prea tare atunci când faceți curățenie.

Lungimea cablului vă permite să aspirați o suprafață de aproximativ 10 metri, iar nivelul de zgomot atinge 80 dB, destul de rezonabil zic eu, astfel încât să nu fie prea enervant pentru cei din jur atunci când faceți curățenie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • putere mare de aspirare,
  • ușor de folosit,
  • filtru HEPA 10,
  • nu are sac

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Philips PowerPro FC8760/01 este aspiratorul fără sac ce te scapă de problema curățeniei în doar câteva minute, prin urmare această activitate nu va mai fi o corvoadă pentru nimeni.

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.