Philips PowerPro Expert FC9723/09 – aspiratorul elegant fără sac

Aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9723/09 este un model performant, potrivit pentru cei care vor să îmbunătățească modalitatea de curățenie.  Acesta arată foarte bine și are o eficiență ridicată, fiind foarte atractiv. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1089 lei (verifică preț actualizat), acesta dovedindu-se a fi un aspirator cu sistem performant de curățare, care va îmbunătăți confortul atunci când faci curățenie. Modelul nu necesită schimbarea sacului și este dotat cu un sistem de aspirare ciclonic, așa că este ușor de întreținut și menține curățenia la nivel optim. De asemenea, sistemul avansat de filtrare asigură o calitate ridicată a aerului, așa că aspirarea este și sănătoasă.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

La nivelul designului, aspiratorul are o calitate ridicată a materialelor și o culoare aparte, carcasa fiind disponibilă pe o nuanță de bronz. Designul cuprinde de asemenea inserții cu albastru la nivelul recipientului de colectare și periei, aspectul fiind foarte modern. Recipientul pentru colectarea prafului este plasat în partea frontală superioară și are o construcție adaptată sistemului avansat de aspirare ciclonică. Recipientul are capacitatea de 2 litri, fiind foarte spațios și necesitând golirea mai rară. Funcționarea fără sac este cu atât mai utilă întrucât la curățarea recipientului praful nu se va mai împrăștia.

Poze cu aspiratorul

Philips PowerPro Expert FC9723/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control este asezat sub recipient și are o interfață foarte modernă. Butonul de pornire și cel pentru activarea derulatorului automat sunt ușor accesibile și pot fi apăsate cu piciorul. Tubul telescopic este metalic, iar peria este specială, capul de aspirare TriActiveMax 2 în 1 fiind gândit pentru a maximiza colectarea prafului și acționând în trei pași. Astfel, praful de pe covor este îndepărtat în profunzime folosind o talpă specială, elementele mari sunt aspirate cu orificiul mare din partea frontală, iar suprafețele sunt curățate suplimentar folosind perii laterale. Modelul are dimensiuni compacte și poate fi depozitat ușor.

Aspiratorul are o putere de 650 W, fiind mai slab decât unele modele asemănătoare, dar având însă o eficiență destul de ridicată pentru apartamente mai mici.

Eficiența de aspirare se datorează tehnologiei PowerCyclone 6 care are de asemenea o acțiune în 3 pași. Aerul intră în recipientul special de colectare prin intermediul orificiului de admisie drept și lin. Cu ajutorul unui circuit curbat, aerul va ajunge în compartimentul ciclonic unde lamele de evacuare vor îndepărta eficient praful.

Modelul este dotat cu un filtru EPA de nivel 10 și un sistem lavabil pentru spumă, care poate fi spălat cu ușurință și asigură o durată de viață foarte lungă aparatului. Filtrul EPA are un control foarte bun asupra emisiei de praf, aceasta fiind redusă și contribuind extrem de mult la eficiența generală a aspirării. Astfel, deși puterea de aspirare nu este foarte mare, funcționarea este echilibrată întrucât praful nu mai ajunge cu siguranță înapoi în cameră, așa cum se întâmplă de multe ori în cazul aspiratoarelor obișnuite.

Aspiratorul funcționează silențios, având un nivel de zgomot de doar 76 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • putere mare de aspirare
  • aspirare fără sac
  • capacitate mare de colectare
  • sistem ciclonic de aspirare
  • filtru EPA

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 10
Accesorii - 9.7
Greutate - 9.4

9.7

O alegere puternică

Philips PowerPro Expert FC9723/09 este un aspirator modern, cu o putere foarte mare de aspirare, ce te va ajuta să termini curățenia mult mai repede.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.