Philips PowerPro Expert FC9722/09 – aspiratorul uşor de manevrat

În zilele noastre, curăţenia în casă nu trebuie să mai fie o problemă întrucât au apărut pe piaţă aspiratoare ce folosesc cele mai sofisticate tehnologii apărute, fapt ce este binevenit pentru fiecare. Pentru confortul oricărei persoane ce doreşte mereu o locuinţă curată, aspiratorul fără sac Philips PowerPro Expert FC9722/09 va oferi această oportunitate împreună cu un design elegant, o mânuire uşoară şi o putere de aspirare deosebită. Pentru cei care s-au hotărât să îl achiziţioneze datorită specificaţiilor tehnice bune şi designului modern, mai trebuie ştiut că preţul său porneşte de la suma de 949 lei (verifică preț actualizat). Un mic inconvenient al acestui aparat este nivelul de zgomot de 76 dB, însă eficienţa sa de curăţare a tuturor suprafeţelor poate trece cu vederea acest mic inconvenient.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul elegant al acestui aspirator este dat de culoarea bronz metalizat, de greutatea de 5.5 kg care asigură în acelaşi timp şi o manevrabilitate optimă, dar şi de aspectul exterior al colectorului de praf şi al capului de aspirare. Construcţia aerodinamică a tehnologiei PowerCyclone 6 oferă o curăţare eficientă atât a suprafeţelor dure cât şi a celor poroase precum mocheta sau covorul din living.

Poze cu aspiratorul fără sac

Philips PowerPro Expert FC9722/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capul de aspirare TriActiveMax vine în sprijinul acestei tehnologii prin acţiunea de curăţare 3 în 1 ce acoperă perfect suprafaţa de curăţat pentru a maximiza colectarea prafului şi celorlalte impurităţi. De asemenea, cele două perii laterale ajută la ştergerea prafului de pe mobilă şi pereţi, pe când capul pentru suprafeţe dure asigură curăţarea optimă a parchetului sau a gresiei.

Recipientul de colectare a prafului are un design pe cât de modern pe atât de uşor de folosit datorită mânerului negru şi rezistent. Forma şi suprafaţa netedă din interiorul recipientului ţine praful colectat într-o singură parte, iar la golirea în coşul de gunoi alunecă uşor. Capacitatea sa de colectare este de 2 litri, asigurând o curăţare a întregii camere sau a întregului apartament.

Specificaţiile tehnice ale acestui aspirator fără sac sunt în concordanţă cu noile reglementări ale Uniunii Europene. În acest sens, consumul anual de energie electrică de 27.9 kWh îl încadrează în clasa de eficienţă energetică A, una mult mai eficientă faţă de principalii competitori.

Puterea de 650 W se încadrează cu brio acestor noi standarde, întrucât puterea maximă acceptată pe piaţă a unui aspirator este de maxim 1600 W. Emisiile de praf ale aspiratorului se încadrează în clasa B. Pentru curăţarea suprafeţelor dure, precum cele din gresie sau parchet, se regăseşte în clasa C, iar pentru curăţarea suprafeţelor poroase, a covoarelor de exemplu, se încadrează în clasa D. Lungimea cablului de alimentare de 7 metri va asigura o rază de acţiune mare, necesară acolo unde un dispuneţi de surse de alimentare electrică.

Foarte important este şi filtrul HEPA 10 şi AirSeal ce captează cele mai fine fire de praf înainte ca aerul să fie evacuat, astfel veţi beneficia de un mediu mai curat şi mai sănătos. Încă un avantaj pentru a încuraja achiziţia acestui aspirator este filtrul lavabil pe viaţă de care dispune. Aşadar, puteţi să îl spălaţi cu uşurinţă sub jetul de apă, iar performanţa va rămâne aceeaşi timp îndelungat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • putere de 650 W,
  • filtru EPA 10,

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.6
Accesorii - 9.9
Greutate - 9.6

9.7

O alegere eficientă

Philips PowerPro Expert FC9722/09 este un aspirator extrem de eficient și puternic, ce te va ajuta să aspiri podeaua în cel mai scurt timp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.