Philips PowerPro Duo FC6164/01 – aspiratorul elegant care ocupă puţin

În orice casă, indiferent de felul în care arată, cât este de modernă sau de clasică, a fi întotdeauna curată reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte atât pentru o viaţă mai sănătoasă, cât şi pentru o impresie bună de fiecare dată. Dacă nu doriţi un aspirator convenţional, greu de folosit şi depozitat ori dificil de manevrat, atunci cu siguranţă un aspirator vertical vă va mulţumi. Pentru acest lucru, cei de la Philips propun modelul Philips PowerPro Duo FC6164/01, un aspirator vertical stick şi cu o manevrabilitate sporită dată de acumulatorii cu care este dotat. Dacă doreşti să îl achiziţionezi, trebuie să ştii că are un preţ în jur de 729 lei (verifică preț actualizat), preţ care este mai mare decât cel al aspiratoarelor clasice, însă trebuie să ai în vedere avantajele pe care le oferă în comparaţie cu cele din urmă.

În ceea ce priveşte designul, PowerPro Duo este un aspirator elegant, ergonomic, ce are o poziţie de depozitare comodă, verticală, atât cu tijă cât şi fără, astfel că îl poţi depozita oriunde doreşti întrucât nu ocupă foarte mult.

Poze cu aspiratorul vertical

Philips PowerPro Duo FC6164/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Totodată, manevrabilitatea oferită ne ajută la curăţarea spaţiilor greu accesibile cum ar fi cele de sub mobilă sau canapea. Atunci când vei aspira, nu trebuie decât să acţionezi butonul de pornire de pe mâner sau, dacă vrei să îl opreşti, vei folosi butonul de oprire automată situat imediat sub cel de pornire.

Performanţa acestui aspirator vertical este la fel de ridicată ca a unui aspirator cu o putere de 2000 W, aspect relatat de unele teste făcute în comparaţie cu un aspirator clasic cu o putere de 2000 W. Tehnologia PowerCyclone oferă o curăţare eficientă dintr-o singură mişcare, separând praful de aer, astfel încât la evacuare aerul va fi curat şi proaspăt.

Capul de curăţare TriActive Turbo captează praful şi mizeria dintr-o singură mişcare. Datorită acestei funcţii turbo şi a periei motorizate de care dispune este ideal pentru cei care deţin animale de companie. Aspiră cu uşurinţă părul de animale de pe covor, canapea, ori de pe suprafeţele dure precum gresia sau parchetul. Filtrul PowerPro Uno oferă o performanţă de lungă durată întrucât este confecţionat dintr-un burete rezistent şi lavabil, fapt ce vă va ajuta să îl spălaţi uşor sub jetul de apă sau chiar în maşina de spălat.

Pentru a colecta impurităţile, are la dispoziţie un compartiment cu o capacitate de 0.6 litri. Igienic şi uşor de folosit, acest recipient de colectare este conceput pentru a elimina murdăria direct în coşul de gunoi printr-o singură operaţie fără a te umple de praf pe tine sau mediul înconjurător.

Aspiratorul este alimentat de acumulatori reîncărcabili ce oferă o libertate de a curăţa oriunde doreşti fără a căuta o priză în camera de alături, cum faci cu un aspirator cu fir. Autonomia de cel puţin 30 de minute este suficientă atât pentru a întreţine întreaga casă cât şi pentru curăţarea mizeriei în urma accidentelor de zi cu zi.

Modelul Philips PowerPro Duo este unul dintre cele mai bune aspiratoare verticale atât datorită puterii de aspirare cât şi datorită portabilităţii şi rapidităţii de a-l folosi oriunde ai nevoie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • ocupă puțin spațiu,
  • flexibilitate pentru curățarea zonelor dificile

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.1
Accesorii - 9.4
Greutate - 9.2

9.2

O alegere eficientă

Philips PowerPro Duo FC6164/01 este un aspirator vertical, ce ocupă puțin spațiu, oferindu-ți posibilitatea să îl ai tot timpul la îndemână.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.