Philips PowerPro Compact FC9326/09 – aspiratorul Philips curăță casa mai repede ca niciodată

Vremurile în care responsabila principală pentru curățenie era mătura sunt de mult apuse. Aceasta se mai află în casele noastre doar pentru cazurile în care trebuie curățată doar o mică porțiune a unei camere, de curățatul scamelor, a murdăriei, îndepărtarea prafului, etc, fiind responsabil acum aspiratorul. Un aspirator bun trebuie să îndeplinească, în mod special, două condiții – să aibă o putere mare de aspirare și să aibă un preț accesibil. Philips PowerPro Compact FC9326/09 se numără printre acele modele ce își pot justifica prețul, de aproximativ 569 lei (verifică preț actualizat), datorită unor tehnologii încorporate, fiind recomandat pentru orice gospodărie.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Aspiratorul se bucură de popularitate tocmai datorită îndeplinirii acestor două condiții. Încă de la început, acesta atrage atenția cumpărătorilor prin design, având un aspect modern, ce combină negrul și albastrul metalizat.

Poze cu aspiratorul fără sac

Philips PowerPro Compact FC9326/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are dimensiunile de 406 x 285 x 238 mm și o greutate de 4.5 kg. Mânerul ergonomic este foarte lung, având o lungime de 50 centimetri, ce permite curățarea în locuri care sunt accesibile mai greu, iar cablul total are o lungime de cinci metri.

Compartimentul pentru praf se golește foarte ușor. Acesta a fost creat pentru a se putea elimina praful, fără să se creeze un nor de praf. Având o formă unică și o suprafață netedă, praful se colectează într-o singură parte a recipientului, alunecând cu ușurință în coșul de gunoi.

Produsul face parte din clasa de eficiență energetică B. După emisia de praf (calitatea aerului eliberat înapoi în cameră, A fiind performanța cea mai bună și G cea mai slabă), se clasează în clasa C, iar pentru curățarea suprafețelor dure și a covoarelor, este încadrat în clasa E.

Datorită tehnologiei PowerCyclone4, aerul si praful sunt separate imediat, dintr-o singură mișcare. Aceasta operează în doi pași – în prima fază, aerul intră ușor în PowerCyclone, datorită unei fante pentru admisie a aerului care este dreaptă și netedă, iar în a doua, datorită unui orificiu curbat pentru trecerea aerului, aerul este mișcat în partea de sus, către compartimentul ciclonic, separându-l de praf. Filtrul EPA 10 și AirSeal prind chiar și cele mai fine fire de praf, înainte ca aerul să fie eliminat.

Covoarele sunt curățate în profunzime datorită PerieiTurbo, fiind îndepărtate astfel părul și scamele. Datorită unei perii rotative care se află în interiorul capului, particulele mici de praf și de păr sunt eliminate cu ușurință, covoarele fiind curățate complet. Capul are roți, care împiedică degradarea carcasei atunci când este folosită pe suprafețele mai dure.

Capul de aspirare TriActive+ are disponibile trei acțiuni de curățare, care sunt realizate într-o singură mișcare. În primul rând, covorul este curățat în mod eficient, grație unor placuțe ale duzei de aspirare care au fost create special în vederea îndepărtării prafului. În al doilea rând, datorită orificiului aflat în față, obiectele mai mari sunt aspirate foarte ușor. În al treilea rând, datorită includerii a două perii laterale, sunt adunate praful și mizeria de pe pereți și din jurul mobilei.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • preț accesibil,
  • diltru EPA
  • recipientul de colectare se manevrează mai ușor decât un sac de praf

Contra

  • se încadrează în clasa de eficiență energetică B

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9
Accesorii - 9
Greutate - 9.2

9.1

O alegere eficientă

Philips PowerPro Compact FC9326/09 este un aspirator fără sac elegant și modern, destul de eficient, ce se curăță foarte repede.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.