Philips PowerPro Compact FC9321/09 – un aspirator cu rezultate bune

Dacă te-ai săturat de vechiul aspirator, dacă este unul demodat care face mai mult praf decât curat sau dacă, pur şi simplu, se strică mereu şi nu mai face faţă cerinţelor tale, trebuie să faci o schimbare. În luarea unei decizii privind această schimbare ai nevoie de un ajutor, un ajutor pe care ţi-l oferă cei de la Philips prin produsul lor Philips PowerPro Compact FC9321/09. Are un preţ de achiziţie de aproximativ 429 lei (verifică preț actualizat), cu un tip de aspirare uscată şi o tehnologie destul de modernă. Această tehnologie dar şi dimensiunea de 40.6 x 28.5 x 23.8 cm îl face un produs foarte util, foarte eficient în orice locuinţă dar şi foarte uşor de manevrat şi de depozitat.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Aspectul modern al acestui produs este dat de combinaţia de culori pe care o poate avea dar şi de aspectul general. Aspectul este, în primul rând, dat de prezenţa unor roţi mari în partea din spate care îi asigură o stabilitate bună în funcţionare şi în depozitare. La partea superioară putem observa cu uşurinţă butoanele de control şi anume butonul pentru pornirea aspiratorului şi butonul pentru acţionarea retractării cablului de alimentare.

Culoarea metalică a tubului telescopic şi a furtunului se completează perfect cu celelalte culori prezente, cea de albastru şi de negru. Mânerul ergonomic ce face legătura între furtun şi tubul telescopic are o dimensiune de 50 cm, dimensiune care te ajută să cureţi foarte uşor şi locurile greu accesibile şi să ai o rază de acţiune mai mare. Raza de acţiune mai mare este dată şi de lungimea de 5 m a cablului de alimentare dar şi posibilităţii de manevrare, întrucât are o greutate de doar 4.5 kg.

Poze cu aspiratorul fără sac

Philips PowerPro Compact FC9321/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capul de aspirare care se montează la tubul telescopic este unul pentru suprafeţe dure şi asigură o aspirare eficientă. Eficienţa este dată de protecţia asigurată suprafeţelor împotriva zgârieturilor datorită periilor, de colectarea prafului şi mizeriei de pe toate suprafeţele, tot datorită acestora, şi de manevrarea uşoară datorită roţilor cu care este prevăzut.

Performanţa acestui aspirator este datorată şi tehnologiei PowerCyclone cu care este realizat. Această tehnologie îţi garantează rezultate foarte bune de aspirare prin accelerarea aerului care intră prin orificiul curbat şi separarea particulelor de murdărie în compartimentul cyclonic.

Curăţarea aerului aspirat se face şi de către filtrul EPA 10, filtru care ajută la păstrarea unui aer curat. Păstrarea curăţeniei aerului nu se limitează doar la procesul de aspirare ci şi la cel de golire al recipientului de praf de 1.5 litri, recipient care are o formă ce permite golirea în coşul de gunoi fără a face vreun nor de praf.

Întrucât vorbim despre o tehnologie nouă, este necesar de ştiut şi faptul că această tehnologie asigură şi o economie energetică, încadrând Philips PowerPro Compact în clasa A de eficienţă energetică, clasa C a emisiilor de praf şi clasa D a curăţării suprafeţelor dure. Nivelul de zgomot pe care îl produce este unul ce se încadrează în parametri normali de funcţionare şi anume 79dB. Aceste performanţe sunt datorate unui motor cu o putere de 750 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Uşor şi foarte manevrabil
  • Clasa de eficienţă energetică A
  • Putere de aspirare mare
  • Preţ accesibil
  • Aspirator fără sac

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.3
Accesorii - 9.1
Greutate - 9.5

9.3

O alegere eficientă

Philips PowerPro Compact FC9321/09 este un aspirator cu un design plăcut și o eficiență mare în ceea ce privește aspirare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.