Philips PowerPro Aqua FC6401/01 – un aspirator vertical cu autonomie de 40 minute

Philips PowerPro Aqua FC6401/01 este un aspirator ideal pentru cei ce s-au săturat să stea aplecați tot timpul atunci când se apucă de curățenie și chiar indicat pentru cei ce au probleme cu coloana. Este ușor de manevrat, și totodată ușor de depozitat. Are un preț de aproximativ 1113 lei (verifică preț actualizat), ceva mai mare față de un aspirator obișnuit, dar cu siguranță în cele ce urmează vei vedea că și-l merită pe deplin.

Are un design impecabil, este destul de înalt, astfel încât să îl poți manevra din poziție verticală și cântărește 5,3 kg. Mai mult de atât Philips Powe Pro Aqua nu este un simplu aspirator, ci unul ce îmbină aspirarea cu ștergerea murdăriei printr-o simplă mișcare. Este un model versatil, ce oferă posibilitatea de a comuta între curățarea umedă și cea uscată extrem de ușor, asfel încât pardoseala să strălucească de fiecare dată. Nu are cablu și funcționează cu baterii puternice din litiu, astfel că nu trebuie decât să te asiguro că înainte de a începe aspăirarea este încărcat și nu vei mai avea de ce să te oprești până când pardoseala nu va străluci de curățenie.

Poze cu Philips PowerPro Aqua FC6401/01

Philips PowerPro Aqua FC6401/01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul este un modle vertical, ce are o capacitate de colectare de 0,2 l. Într-adevăr nu are o capacitate mare, deocarece acest gen de aparat este recomandat îndeosebi pentru aspirarea prafului și ștergerea pardoselii. Are un rezervor de apă, ce se fixează destul de ușor, astfel încât vei putea comuta oricând pe tipul de curățare dorit, uscat sau umed. Rezervorul trebuie umplut cu apă de la robinet și eventual detergent(nu este neapărat necesar).

Partea inferioară dispune de bureți din microfibră, pentru ca ștergerea pardoselii să fie eficientă. Bureții sunt din microfibră lavabilă și sunt destul de rezistenți. Îi vei putea atașa extrem de ușor, astfel încât întreținerea aspiratorului să nu-ți dea deloc bătăi de cap.

Bateriile de 18 V asigură o autonomie de aproximativ 40 minute, ceea ce din punctul meu de vedere este suficient pentru a aspira o suprafață destul de generoasă. Philips PowerPro Aqua este potrivit pentru orice tip de suprafață, fie că vorbim de covoare, gresie sau parchet. Acesta este genul de aspirator pe care îl poți utiliza zilnic pentru ca podeaua ta să strălucească: aspiră și șterge în același timp.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, ei bine acesta ajunge la 83 dB, ceea ce înseamnă că este destul de zgomotos și cu siguranță își face simțită prezența atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • versatil:aspirare uscată și umedă,
  • eficient,
  • întreținere ușoară,
  • funcționează fără fir

Contra

  • prețul este cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.8
Accesorii - 8.7
Greutate - 8.9

8.8

O alegere eficientă

Philips PowerPro Aqua FC6401/01 este un aspirator vertical ce funcționează fără fir și oferă posibilitatea unei aspirări uscate, dar și umede.

Vezi detalii
User Rating: 2.55 ( 30 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.