Philips PowerPro Active FC9521/09 – aspiratorul fără sac accesibil

Aspiratoarele cu sac au devenit de mult depășite, fiind incomode și nepractice. Modelele fără sac sunt mult mai eficiente și oferă o curățenie mai sănătoasă. Dacă mai sunt prevăzute și cu filtru EPA, acestea sunt cu atât mai atractive. Philips PowerPro Active FC9521/09 este unul dintre cele mai accesibile modele fără sac. Are un preț de aproximativ 699 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un aspirator cu raport calitate-preț foarte bun, fiind unul dintre cele mai accesibile dotate cu sistem ciclonic și filtru EPA.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Acesta beneficiază de un design modern, care se remarcă prin calitatea materialelor. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară care inspiră rezistența și arată în același timp foarte bine. Carcasa este disponibilă pe culoarea roșu închis și arată foarte atractiv. Recipientul pentru praf este transparent și ocupă un rol important și în design, fiind responsabil de aspectul frontal. Recipientul are un volum de 1.6 litri, așa că nu va trebui golit atât de des.  Butonul de pornire și cel pentru activarea derulatorului automat au dimensiuni generoase și pot fi controlate ușor cu piciorul. Tubul telescopic este metalic, așa că are o rezistență bună și te va ajuta să ajungi în toate zonele. Mânerul este lung și oferă o prindere ușoară în mână. Dimensiunile sunt de 473 x 304 x 301 mm, iar greutatea este de 6 kg.

Poze cu aspiratorul fără sac

Philips PowerPro Active FC9521/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul are o putere de 750 W, având o calitate de aspirare excelentă. La baza calității superioare de aspirare se află tehnologia PowerCyclone 4, aceasta susținând o aspirare performantă, în doi pași. Praful intră în recipient datorită fantei de admisie de aer drepte și netede și este apoi dirijat către compartimentul ciclonic unde este separat de aer datorită forței centrifuge.

Alimentarea se face prin cablu, iar suprafața de aspirare este de 9 metri pătrați, fiind una generoasă și nefiind nevoie să schimbi des prizele.

Aspiratorul este dotat cu un filtru de evacuare EPA de nivel 10 ce oferă o aspirare sănătoară datorită controlului ridicat asupra emisiei de praf. La aspirarea clasică, de cele mai multe ori praful ajunge din nou în aer din cauza emisiilor, însă în cazul de față particulele de praf sunt filtrate la nivel micro, sistemul fiind cu atât mai util pentru persoanele alergice și copii.

Peria TriActive este utilă atât pentru aspirarea particulelor mici, cât și a celor mai mari. Aceasta este însoțită de o perie mai mică și un accesoriu special pentru spații înguste.

Curățarea recipientului de praf se face foarte ușor, întrucât acesta este alcătuit din plastic și are suprafața netedă. Prin urmare, va fi de ajuns să înclini recipientul deasupra coșului de gunoi. Spre deoesbire de modelele clasice cu saci textili, praful nu se va împrăștia și nu va exista riscul să îl respiri.

Nivelul de zgomot este unul foarte redus, modelul funcționând silențios și având un nivel de zgomot maxim de 78 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design compact și modern
  • capacitate mare de aspirare
  • sistem ciclonic
  • filtru EPA
  • nivel redus de zgomot

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.1
Accesorii - 9.2
Greutate - 9.2

9.2

O alegere puternică

Philips PowerPro Active FC9521/09 este un aspirator puternic, extrem de eficient, ce te va ajuta să ai casa lună în doar câteva minute.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.