Philips PowerPro Active FC9520/09 – un aspirator eficient şi uşor de manevrat

Aspiratorul a devenit, în momentul de faţă, unul dintre cele mai cerute electrocasnice întrucât nu numai că ne ajută la curăţenie, ci ne şi scurtează considerabil timpul petrecut pentru aceasta. În acest sens, alegerea unui aspirator potrivit pentru nevoile fiecăruia este un prim pas ce trebuie făcut dacă vrei să îţi achiziţionezi unul sau poate să îl schimbi pe cel vechi, zgomotos şi care îţi consumă multă energie electrică. Astfel, aspiratorul fără sac Philips PowerPro Active FC9520/09 ar putea fi o alegere bună pentru curăţenia în apartament sau în casă. Trebuie să mai ştiţi faptul că preţul unui astfel de aspirator poate fi de aproximativ 619 lei (verifică preț actualizat). Dacă v-aţi hotărât să îl achiziţionaţi, trebuie să mai cunoaşteţi şi faptul că permite o suprafaţă de aspirare de 9 m, ceea ce vă va ajuta atunci când va trebui să aspiraţi, spre exemplu, un hol mai mare.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Cu toate că are designul modern şi impunător, ne oferă o performanţă maximă cu un consum minim de energie, încadrându-se în clasa de eficienţă A. În prim plan, observăm un buton proeminent ce reprezintă variatorul de putere, adică posibilitatea de a mări puterea aparatului şi, mai apoi, capacitatea de aspirare.

Poze cu aspiratorul fără sac

Philips PowerPro Active FC9520/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Recipientul pentru praf, cu o capacitate de colectare de 1.6 l, are o formă specifică cu suprafeţe netede şi poate colecta praful într-o singură parte a recipientului ca, mai apoi, la golire să alunece direct în coşul de gunoi fără a creea un nor de praf. În acest sens, atât utilizatorul cât şi mediul înconjurător vor fi protejaţi la golire de praful strâns în recipient. Greutatea de 6 kg poate părea incomodă, însă roţile pentru tracţiune vin în ajutorul deplasării acestuia dintr-o parte în alta.

Aspirarea oferită este cea uscată, utilizând un filtru EPA 10 cu AirSeal ce va capta şi cele mai fine fire de praf înainte ca aerul să fie evacuat şi, astfel, vom avea un mediu fără praf, curat şi sănătos. Puterea de 750 W este suficientă pentru o aspirare eficientă, dar şi pentru o eficienţă energetică. Mânerul său ergonomic şi lung de 50 cm are o rază de acţiune pe cât de mare pe atât de comodă. Tehnologia PowerCyclone 4 are rolul de a curăţa şi separă praful dintr-o singură mişcare. Capul de aspirare vă oferă o curăţare eficientă atât a suprafeţelor dure cât şi a covorului sau mochetei pe care o aveţi în cameră.

Pentru suprafeţele dure dispune de o perie specială cu peri moi ce protejează împotriva zgârieturilor, dar şi roţi pentru a putea fi manevrat cu facilitate. De asemenea, vine în ajutor şi cu un accesoriu pentru spaţii înguste în cazul în care peria obişnuită nu poate pătrunde în anumite spaţii mai restrânse. Clasa de eficienţă pentru emisiile de praf aparţine nivelului C, iar pentru curăţarea suprafeţelor dure se încadrează în clasa E. Nivelul de zgomot este la fel ca şi al altor aspiratoare concurente, de 78 dB.

Dacă vă doriţi un aspirator fără sac, uşor de manevrat, cu o golire care să nu vă umple de praf, dar şi fără grija de a schimba vechiul sac plin, atunci Philips PowerPro ar putea fi o alegere bună.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • filtru EPA10,
  • putere de aspirare de 750W,

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.6
Accesorii - 9.5
Greutate - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Philips PowerPro Active FC9520/09 este un aspirator fără sac, ce te ajută să termini curățenia în cel mai scurt timp posibil, cu un efort redus.

Vezi detalii
User Rating: 2.45 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.