Philips PowerPro Active FC8645/91 – aspiratorul cu tehnologii moderne

Nevoia de a face curăţenie este prezentă în fiecare familie şi în fiecare locuinţă. Dacă ajutorul în materie de curăţenie îţi lipseşte, înseamnă că cei de la Philips ţi-au citit gândurile şi ştiu de ce ai nevoie. Philips PowerPro Active FC8645/91 este un aspirator modern care te ajută să scapi de mizerie foarte rapid şi foarte eficient fără a-ţi fi groază de acest proces. Philips PowerPro Active atinge un nivel de zgomot de 78 dB, un nivel similar cu alte produse şi poate fi achiziţionat la un preţ de aproximativ 539 lei (verifică preț actualizat) de la magazinele de specialitate sau din mediul online. La acest preţ poţi să cureţi întreaga casă datorită cablului de alimentare de 6 m şi o lungime de aproximativ 3 m a tubului telescopic şi furtunului. Atât preţul cât şi caracteristicile îţi garantează un produs eficient şi performant pentru locuinţa ta.

Cu un design modern şi cu o combinaţie foarte reuşită de nuanţe gri şi negru, acest aspirator se integrează perfect în designul locuinţei tale. Ca şi aspect, să începem cu partea superioară în care vedem butonul de pornire a aspiratorului, butonul de retractare a cablului de alimentare, dar şi butonul rotativ de selectare a puterii de aspirare.

Poze cu aspiratorul fără sac

Philips PowerPro Active FC8645/91

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deasupra butonului de putere avem butonul ce ne permite demontarea recipientului pentru mizerie. În partea posterioară a aspiratorului avem două roţi cu o circumferinţă generoasă pentru o stabilitate foarte bună în utilizare dar şi în depozitare. Tot de roţi vorbim şi atunci când facem referire la perie, întrucât şi aceasta are două roţi pentru o utilizare cât mai eficientă.

Furtunul de nuanţă metalică care continuă cu un mâner ergonomic de 50 cm ne ajută să putem curăţa cu uşurinţă locurile greu accesibile. Pe mâner mai avem şi un orificiu cu capac ce ne ajută să controlăm puterea de aspiraţie în momentul curăţării unor suprafeţe mai sensibile precum perdelele. Legat de aspect mai avem şi dimensiunea acestuia, o dimensiune de 47.3 x 30.4 x 30.1 cm şi o greutate de 6 kg care ne ajută să îl manevrăm foarte uşor.

Aspectul privind performanţa se leagă de tehnologia folosită pentru realizare, o tehnologie modernă PowerCyclone care ajută la separarea impurităţilor din aer printr-o singură mişcare. Mişcarea aerului are o etapă de accelerare şi pe urmă una de curbare în compartimentul ciclonic unde, cu ajutorul lamelelor, impurităţile sunt separate şi aerul este redat în cameră mult mai curat.

Pentru a preveni praful mai avem forma şi tehnologia recipientului de praf care, datorită formei sale, se poate detaşa şi goli direct în sacul de gunoi fără a mai face vreun nor de praf. Tehnologia modernă este folosită şi în ceea ce priveşte capul de aspirare, acesta fiind realizat cu tehnologia 3 în 1 TriActive+ şi care asigură o aspirare şi din locurile cele mai dificile de pe lângă plinte.

Lipsa prafului din aerul returnat în încăpere se datorează şi filtrului EPA 10 şi AirSeal. Aceste performanţe plasează aspiratorul în clasa B de consum energetic, clasa C de emisii de praf, clasa D a curăţării covoarelor şi clasa E a curăţării suprafeţelor dure. Performanţele sunt legate şi de puterea motorului de 750 W şi capacitatea rezervorului de 1.5 litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Are filtru de praf HEPA 13
  • Puritatea aerului evacuat este de până la 99.95%
  • Putere mare de aspirare

Contra

  • Greutate cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9
Accesorii - 9.1
Greutate - 9.1

9.1

O alegere eficientă

Philips PowerPro Active FC8645/91 este un aspirator eficient, cu un preț decent, ce îți asigură puterea de aspirare necesară, pentru ca locuința ta să strălucească în doar câteva minute.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.