Philips PowerPro Active FC 9524 – te ajută să termini curățenia imediat

Philips PowerPro Active FC 9524 este un aspirator extrem de puternic, ce are puterea de a satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori. Are un preț de aproximativ 849 lei (verifică preț actualizat)și poate fi găsit în oferta eMAG. Există și posibilitatea să îl achiziționezi în rate lunare de 32 lei, în cazul în care nu ți-l permiți.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Evomag și Elefant.

În ceea ce privește designul, aspiratorul afișează un aspect plăcut, elegant, atent studiat. Dacă ar fi să îl alegi după design, cu siguranță te-ar cuceri din prima clipă. Combinația de negru, cu albastru și argintiu creează un contrast perfect. Mai mult de atât, în partea superioară, se poate observa că dispune de un plastic semitransparent, ce dezvăluie cam când ar trebui golit recipientul de colectare. Dimensiunile sale sunt de 473 x 304 x 301 mm(W x D x H) și cântărește 6 kg, dar nu-i vei simți greutatea, deoarece roțile sale cauciucate sunt concepute să se deplaseze cu cea mai mare ușurință.

Poze cu Philips PowerPro Active FC 9524

Philips PowerPro Active FC 9524

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile sale, aspiratorul Philips este un model fără sac, ce oferă o aspirare uscată. Puterea aspiratorului este de până la 750W, ceea ce înseamnă că nu-i va rezista nici un fir de praf. Ca să îți faci o idee mai exactă, la capacitatea lui maximă, are puterea de a ridica covorul de pe podea, prin urmare îți poți îmchipui că asigură și o aspirare pe măsură.

Recipientul de colectare are o capacitate de 1,6 L. Poate că nu este extrem de mult, însă este atât de ușor de curățat, încât din câteva mișcări îl golești și îl poți folosi din nou. Un alt aspect important ar fi acela că este un mod mult mai igienic de a aspira. Aspiratoarele cu saci dezvoltă mult mai mulți microbi față de cele fără sac. Mai mult de atât nu vei avea cheltuieli suplimentare cu sacii de colectare, ceea ce reprezintă un mare plus din punctul meu de vedere.

Trebuie să știi că modelul Philips se încadrează în clasa de eficiență energetică B și clasa de curățare a suprafețelor dure  A. Beneficiază de un filtru EPA 10 cu AirSeal, ce reușește să capteze chiar și cele mai fine particule de praf din aer, pentru a împiedica dezvoltarea unor posibile alergii.

În ceea ce privește accesoriile, aspiratorul vine cu o gamă destul de variată: o perie specială TriActive+(este un cap de apirare 3 în 1, ce adună particulele mari și fine de praf atât de pe covoare, cât și de pe suprafețele dure sau după obiectele mari), o perie mică, un accesoriu pentru blana animalelor și un accesoriu pentru spații înguste.

Cablul de 6 m îți permite să aspiri o suprafață de aproximativ 9 m, suficient încât să nu fii nevoit să schimbi tot timpul prizele. Nivelul de zgomot atins este de 78 dB, ce va crea un zgomot aproape similar cu cel al alarmei de la telefon. Până la urmă nu mă surprinde, dacă ne raportăm la puterea sa de aspirare, este destul de normal acest aspect.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • putere de aspirare de 750W,
  • filtru EPA 10,
  • nu are sac

Contra

  • capacitatea de colectare nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 10
Accesorii - 9.4
Greutate - 9.3

9.6

O alegere premium

Philips PowerPro Active FC 9524 este unul dintre aspiratoarele de top ale producătorului, extrem de eficient, ce îți va lăsa casa lună.

Vezi detalii
User Rating: 2.68 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.