Philips PowerPro Activa FC9525/09 – aspiratorul performant

Philips PowerPro Activa FC9525/09 este unul dintre cele mai atractive aspiratoare, îmbinând toate caracteristicele necesare pentru o curățenie perfectă. În același timp, designul este unul foarte modern, așa că îți va fi mai mare dragul să faci curat. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 859 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul ceva mai mare față de cele obișnuite, dar aparatul compensează printr-o eficiență ridicată și prin grija acordată emisiilor de praf. Punctul forte principal este filtrul EPA de nivel 10, acesta făcând aspiratorul ideal pentru  persoanele alergice și copii. Investiția este una pe termen lung, aspiratorul având o durată de viață atractivă.

Designul se remarcă atât prin calitatea materialelor, cât și prin culoare. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și este disponibilă pe culoare acvamarine, un albastru foarte atractiv. Recipientul pentru praf ocupă jumătate din partea frontală. Butonul de pornire și cel pentru activarea derulatorului automat se găsesc în partea de jos, putând fi apăsate ușor cu piciorul. Tubul telescopic este metalic și funcționează ca o telecomandă, oferind control asupra funcționării și setărilor de aspirare. Butoanele sunt amplasate pe mâner, iar semnalele se trimit către aspirator prin tehnologie wireless cu infraroșu. Mânerul este lung și ergonomic, oferind acces asupra zonelor mai greu accesibile. Dimensiunile sunt de 473 x 304 x 301 mm, iar greutatea este de 6 kg, modelul fiind ușor de transportat pe timpul curățeniei și ușor de depozitat chiar și în spații reduse.

Poze cu aspiratorul fără sac

Philips PowerPro Activa FC952509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul are o putere de 750 W, mizându-se mai mult pe calitatea aspirării și pe capacitatea de colectare a recipientului pentru praf. Acesta are un volum de 1.6 litri. Alimentarea se face prin cablu. Suprafața de aspirare este de 9 metri pătrați.

Eficiența de aspirare se datorează tehnologiei PowerCyclone 4. Aceasta oferă rezultate surprinzătoare și funcționează în doi pași. Mai întâi praful intră în recipient datorită fantei de admisie de aer drepte și netede, urmând ca apoi orificiul curbat de trecere a aerului să accelereze aerul în sus în compartimentul ciclonic.

În recipientul pentru praf, acesta este separat de aer datorită forței centrifuge.

Având de-a face cu un model care aspiră uscat și fără sac, vei scăpa de grija cumpărării și schimbării periodice a sacilor, fiind necesar doar să verși praful în coșul de gunoi. Datorită faptului că recipientul este alcătuit din plastic și are suprafața netedă, vei putea face acest lucru fără ca praful să se împrăștie. Este de remarcat faptul că aspiratorul beneficiază de un filtru de evacuare EPA de nivel 10. Acesta oferă un control ridicat asupra emisiei de praf, oferind o aspirare curată și permițând filtrarea particulelor la nivel micro. Sistemul este foarte util pentru persoanele alergice și copii, oferind un aer curat și un mediu sănătos.

Nivelul de zgomot este unul foarte redus, modelul fiind unul deosebit de silențios. Valoarea zgomotului este de doar 78 dB.

Pentru aspirare vei avea la dispoziție o perie standard TriActive, una mică și un accesoriu pentru spații înguste. Peria TriActive oferă eficiență de aspirare atât asupra particulelor mici, cât și a celor mari.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • filtru EPA 10,
  • putere de 750 W

Contra

  • se încadrează în clasa de eficiență energetică B

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 10
Accesorii - 9.4
Greutate - 9.4

9.6

O alegere puternică

Philips PowerPro Activa FC9525/09 este un aspirator cu o putere foarte mare, ceea ce înseamnă că praful și murdăria de pe podea nu îi vor putea rezista.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.