Philips PowerLife FC8321/09 – aspiră eficient

Nevoia unui aspirator eficient în căminul nostru este extrem de importantă, ne ajută să ne simplificăm munca de curățenie și să câștigăm mai mult timp liber pentru noi sau alte treburi cotidiene. Aspiratoarele au cunoscut o evoluție tehnologică de proporții, anual fiind lansate o serie de modele mai eficiente și mai bine dotate. Un astfel de aspirator este și Philips PowerLife FC8321/09, ce are un preț de aproximativ 389 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de accesibil, dacă ne raportăm la puterea sa de aspirare.

Aspiratorul poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Vorbim de un aspirator atractiv ca aspect și design, de culoare albastră, mic și ușor de transportat, având o greutate de 4.2 kilograme și dimensiuni de 406 x 282 x 220 mm. Datorită dimensiunilor sale mici își poate găsi cu ușurință un loc în orice spațiu din căminul dumneavoastră fără a avea probleme. Dispune de un telescop metalic din aluminiu, format din două piese și poate fi reglat foarte simplu după înălțimea utilizatorului. Are un mâner ergonomic foarte lung, oferind o rază de acțiune foarte largă, care vă va ajuta să curățați foarte ușor orice loc greu accesibil.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips PowerLife FC8321/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips PowerLife este cu sac, cu tip de aspirare uscată, având o capacitate de colectare generoasă a prafului și impurităților, de 3 litri, puterea de aspirare a întregului electrocasnic ridicându-se la 750 W, iar tipul alimentării fiind prin rețea. Curățarea suprafețelor dure și eficiența energetică a acestui model este evaluată prin Clasa Energetică A, iar emisiile de praf sunt cotate în Clasa Energetică E.

Dispune de filtru pre-motor și filtru de evacuare de tip micro, iar dacă aveți nevoie să dați cu aspiratorul prin spațiile înguste, modelul are și un accesoriu special pentru astfel de spații înguste și cu un spațiu mic.

De câte ori nu vi s-a întâmplat ca după ce ați terminat de aspirat și vreți să puneți dispozitivul în dulap, nu ați avut ce să faceți cu cablul de alimentare, fie pentru că nu a avut derulator automat, fie pentru că nu ați avut destul timp să introduceți cablul manual. Însă lucrurile acestea sunt istorie, modelul acesta de aspirator posedă un sistem cu derulator automat al cablului.

Lungimea întregului cablu de alimentare este de 5 metri, iar suprafața totală de aspirare este de 8 metri. Nivelul de zgomot este unul de 84 dB.

Protejarea podelei și parchetului împotriva zgârieturilor se face cu perii moi ai periei, iar felul cum sunt dispuși perii moi asigură colectarea prafului de pe toate suprafețele dure. Capul de aspirare al modelului este foarte ușor și dotat cu roți pentru a putea fi manevrat ușor pe toate podelele.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Ușor de transportat și de utilizat
  • Prețul este accesibil
  • Putere de aspirare excelentă

Contra

  • Nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.5
Accesorii - 9.1
Greutate - 8.9

9.2

O alegere puternică

Philips PowerLife FC8321/09 este un aspirator cu o putere foarte mare, pe care îl poți achiziționa la un preț extrem de avantajos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.