Philips Performer Pro FC9197/91 – varianta optimă de aspirator

Alegerea unui aspirator este un lucru destul de dificil pentru orice persoană, întrucât avem nevoie de mai multe funcţii care să lucreze integrat atât pentru a curăţa foarte bine orice suprafaţă, a fi uşor de folosit, dar să aibă şi un consum redus al energiei. Dacă doreşti ca aspiratorul tău să îndeplinească aceste funcţii, dar să aibă şi un nivel redus de zgomot, atunci Philips Performer Pro FC9197/91, un aspirator cu sac, ar putea fi o variantă optimă. Ca şi funcţionalitate, acest aspirator cu sac mai dispune de cuplajul SmartLock pentru a conecta sau deconecta capul de aspirare şi tubul telescopic în timpul curăţeniei ori pentru a permite ajustarea tubului telescopic la o lungime preferată. Dacă te-ai hotărât să achiziţionezi acest model, trebuie să mai ştii că are un preţ de 969 lei (verifică preț actualizat) şi poate fi găsit în magazinele de specialitate sau cele online.

Designul aproape impecabil este pe cât de modern, pe atât de inovator. Corpul aspiratorului este de culoare neagră, iar butonul verde de reglare a puterii de aspirare în funcţie de suprafaţa de curăţat oferă o imagine modernistă. După acest buton, pe partea stângă şi dreapta se găseşte atât butonul de pornire/oprire cât şi butonul de derulare al cablului de alimentare. Furtunul este de culoare gri şi se continuă cu tubul telescopic metalic de culoare neagră, iar mai apoi cu peria specială de aspirare în două culori gri-negru şi cu perii laterale de culoare albastră. Roţile gri metalizat ajută la depozitarea şi deplasarea dintr-o încăpere în alta cu uşurinţă a aspiratorului, chiar dacă are o greutate de 5 kg şi o dimensiune de 500 x 310 x 300 mm.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Performer Pro FC9197/91

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Motorul de 650 W este unul de o eficienţă energetică ridicată, încadrându-se în clasa de eficienţă A. Oferă rezultate maxime de colectare a impurităţilor cu un consum mai redus de energie pentru a genera fluxul de aer. Noul cap de aspirare TriActiveMax 3 în 1 va maximiza colectarea prafului, părului de pisică, de câine, acarienilor sau a polenului, astfel încât vom avea un aer proaspăt şi curat.

Pentru puritatea aerului evacuat cu până la 99.95% de alergeni, Philips Performer Pro este certificat de Fundaţia Europeană de Cercetare a Alergiilor (ECARF) pentru a fi utilizat de persoanele cu alergii. Această capacitate de purificare a aerului se datorează şi filtrului HEPA 13 ce captează şi cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi. În acest sens, aparţine clasei A pentru emisii de praf, clasei B pentru curăţarea suprafeţelor dure şi clasei C pentru a curăţa covoarele, aceşti indici, împreună cu cel al eficienţei energetice, reprezentând performanţele pe care aspiratorul le are.

Dacă îţi faci probleme în legătură cu sacul de praf, trebuie să ştii că tehnologia AirflowMax optimizează fluxul de aer şi permite desfacerea uniformă a acestuia pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar dacă sacul se umple. Totodată, capacitatea sacului de praf de 5 litri va permite să îl utilizezi optim pentru o curăţare mai îndelungată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Are filtru de praf HEPA 13
  • Puritatea aerului evacuat este de până la 99.95%
  • Putere mare de aspirare

Contra

  • Greutate cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.3
Accesorii - 9.4
Greutate - 8.9

9.2

O alegere eficientă

Philips Performer Pro FC9197/91 este un aspirator cu sac eficient, ce se dovedește a fi sprijinul de care ai nevoie pentru o locuință impecabilă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.