Philips Performer Expert FC8727/09 – un aspirator dotat cu tehnologia Wireless

Pentru orice locuință, aspiratorul a devenit o necesitate. Tot timpul suntem pe fugă, activitățile parcă ne acaparează tot mai mult, motiv pentru care timpul liber pare a fi tot mai puțin. Ei bine consider că electrocasnicele nu doar că sunt extrem de eficiente, ci ne ajută să economisim timpul pe care în mod normal l-am pierde cu activitățile gospodărești. Unul dintre aparatele electrocasnice de care nu m-aș putea despărți este aspiratorul sau ”mătura electrică”, cum îi mai spune tata. Și asta pentru că mă ajută ca în doar câteva minute să adun tot praful și scamele de pe podea și covoare. Iar modelul ce mie mi-a atras atenția este Philips Performer Expert FC8727/09. Are un preț de aproximativ 1229 lei (verifică preț actualizatceva mai mare decât media aspiratoarelor de pe piață, dar acesta se justifică prin preformanțele sale.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model modern, extrem de elegant și practic. Modelul este disponibil pe o nuanță de albastru, combinat cu câteva elemente negre, ce atrag destul de mult. Are o greutate de 5 kg și dimensiuni de 500 x 310 x 300 mm(W x D x H), ceea ce înseamnă că vorbim de un model destul de robust și stabil. Suprafața de aspirare este de 11 metri, ceea ce înseamnă că nu vei fi preocupat să schimbi priza tot timpul.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Performer Expert FC8727/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Philips este un model cu sac, ce îți asigură o aspirare uscată. Are o capacitate de colectare de 5L și utilizează un sac de tip s-bag XXL Ultra Long Performance, dintr-un material premium, cu mai multe straturi, ce rezistă cu până la 80% mai mult decât un sac normal.

Dezvoltă o putere de aspirare de 650W, ceea ce înseamnă că dacă îl vei utiliza la capacitatea lui maximă îți poate ridica colțul covoarelor destul de ușor. Prin urmare particulele de praf și scamele de pe podea nu vor avea nici o șansă în fața acestui aspirator.

Modelul Philips este dotat cu filtru HEPA 13, extrem de eficient când vine vorba de captarea particulelor de praf cele mai fine. În felul acesta te vei putea bucura de un aer curat , fără alergeni. Mai mult de atât, datorită filtrului HEPA; aerul evacuat este mai curat decât cel din cameră.

În ceea ce privește eficiența energetică, aspiratorul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, ceea ce presupune un consum mic de energie electrică. Vine la pachet cu mai mult accesorii utile pentru diferite suprafețe: peria TriActiveMax 3 în 1, construită special pentru a maximiza colectarea prafului: are două perii laterale, iar cu ajutorul cărora șterge praful și murdăria, prin orificiul frontal aspiră obiectele mari. Alte accesorii ce sunt prezente în pachet sunt: peria mică,  și accesoriul pentru suprafețe înguste, ce îți permite să ajungi în colțuri sau sub mobilă..

Ceea ce mi se pare o noutate atunci când vorbim de un aspirator este telecomanda cu tehnologie wireless IR, cu ajutorul căreia vei putea opri aspiratorul sau vei putea modifica setările de aspirare, potrivite pentru o curățare mai comodă și mai ușoară. Butoanele de comandă se regăsesc pe mânerul ergonomic.

 

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • filtru HEPA 13,
  • telecomandă cu wireless,
  • capacitate de colactare generoasă
  • clasa de eficiență energetică A

Contra

  • prețul este cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 10
Accesorii - 10
Greutate - 9.8

9.9

O alegere premium

Philips Performer Expert FC8727/09 este unul dintre modelele de vârf ale producătorului, ce impresionează prin puterea și dotările sale.

Vezi detalii
User Rating: 2.92 ( 11 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.