Philips Performer Expert FC8725/09 – aspiratorul modern, dar şi foarte eficient

Curăţenia este un lucru ce trebuie făcut de orice persoană, aproape în fiecare zi, iar acest lucru necesită foarte mult timp alocat, dacă nu ai la îndemână un ajutor de nădejde precum un aspirator de foarte bună calitate, puternic, dar şi economic în acelaşi timp. Aşa cum ne-a obişnuit cu fiecare produs, Philips propune de această dată modelul Performer Expert FC8725/09, un aspirator cu sac, modern şi eficient pe orice suprafaţă pe care este utilizat. Dacă doreşti să îl achiziţionezi, mai trebuie să ştii că preţul acestuia este de aproximativ 1149 lei (verifică preț actualizat), iar dacă ţi se pare scump este recomandat să mai priveşti încă o dată caracteristicile, dar şi la clasa de curăţare a covoarelor şi a suprafeţelor dure, C şi respectiv B. Mai este caracterizat de clasa A, atât la eficienţa energetică cât şi la emisiile de praf. Acum trebuie doar să te mai hotărăşti asupra alegerii pe care o vei face.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul este unul deosebit de modern şi lasă să se vadă calitatea încă de la aspectul exterior şi cromatica sa. Culoarea albastru metalizat a corpului aspiratorului, furtunul şi tubul telescopic metalizat vin în sprijinul afirmaţiei de mai sus. Depozitarea şi transportul dintr-o încăpere în alta, în timp ce aspiri, sunt facilitate de cele două roţi dispuse lateral.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Performer Expert FC8725/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe partea superioară în spate observăm butonul de pornire/oprire şi derulatorul de cablu. Dacă mergem mai sus cu privirea vom avea un buton proeminent ce se poate roti, acesta fiind variatorul de putere ce îl folosim pentru a mări sau micşora puterea de aspirare, astfel încât să curăţăm eficient orice suprafaţă. Peria specială este una pe cât de deosebită pe atât de eficientă datorită noului cap TriActive + ce adună şi cele mai fine particule de praf, dar şi particulele mai mari. Acesta aplică trei acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare, îndepărtând praful în profunzimea covorului, aspirând cu uşurinţă şi obiectele mai mari din faţa periei şi adunând în acelaşi timp praful de lângă mobilă ori pereţi datorită celor două perii laterale.

Caracteristicile tehnice sunt deosebite şi recomandă acest produs ca unul de calitate. Filtrul HEPA 13 şi tehnologia AirSeal captează peste 99% din praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi. Astfel, vei avea un aer mai curat, lipsit de praf, păr de pisică sau de câine, acarieni şi te vei bucura de un mediu de viaţă mai sănătos, fapt ce în urma testării pentru calitate de ECARF a certificat utilizarea acestui aspirator şi de către persoanele cu alergii. Motorul cu o putere de 650 W este unul eficient energetic care a fost perfecţionat astfel încât să consume mai puţin din punct de vedere energetic însă să genereze un debit de aer mai mare.

Chiar dacă ai o reticenţă asupra faptului că este un aspirator cu sac, trebuie să ştii că tehnologia S-bag Classic Long Performance oferă o performanţă mai îndelungată a aspiratorului la un nivel înalt al puterii şi o filtrare maximă şi durează cu până la 50% mai mult ca perioadă de utilizare.

De asemenea, cu ajutorul tehnologiei AirflowMax se optimizează fluxul de aer, iar desfacerea sacului se face uniform pentru a beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar dacă acesta se umple. Pentru a-ţi forma o imagine completă asupra aparatului, îţi mai spunem că acesta are o greutate de 5 kg, o lungime a cablului de 8 metri şi un nivel de zgomot de 78 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Prezenţa filtrului HEPA,
  • design atractiv,
  • Putere de 650 W

Contra

  • Greutate cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.6
Accesorii - 9.8
Greutate - 9.1

9.5

O alegere eficientă

Philips Performer Expert FC8725/09 este un aspirator extrem de puternic, ce asugură performanțele dorite chiar și de cei mai pretențioși utilizatori.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.