Philips Performer Expert FC8721/08 – aspiratorul cu design atrăgător

După cum ştiţi, şi aspiratorul a devenit indispensabil în majoritatea locuinţelor întrucât nu numai că ne oferă un timp mai scurt pentru curăţenie, ci ne ajută să avem un aer mai proaspăt şi fără impurităţi acolo unde îl utilizăm. Pentru acest lucru ar trebui să ne gândim la achiziţia unui aspirator, dacă nu deţinem unul deja sau, dacă deţinem, să îl evaluăm şi să stabilim dacă mai răspunde la noile standarde de curăţenie. Dacă vechiul aspirator nu mai curăţă bine, consumă mult sau este foarte zgomotos, atunci ar trebui să vă îndreptaţi atenţia spre unul nou, cum ar fi Philips Performer Expert FC8721/08, un aspirator performant cu sac, ce are un preț de aproximativ 999 lei (verifică preț actualizat). Trebuie să mai ştii că are o greutate de 5 kilograme şi o dimensiune de 500 x 310 x 300 mm, astfel că vei şti exact unde să îl depozitezi. Nivelul de zgomot se încadrează în limitele standard, fiind de 78 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează prea tare atunci când este pus în funcțiune.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Philips Performer Expert vine cu un design atrăgător, culoarea roşie fiind mereu impunătoare, iar tubul telescopic metalizat îi întăreşte această caracteristică. La exterior observăm cele două roţi ce ajută atât la deplasare cât şi la o depozitare uşoară, iar pe partea superioară observăm cele două butoane, cel de retracţie a firului de 8 metri şi cel de pornire. Urcând mai sus, avem un buton de reglare a puterii în funcţie de nivelul optim de aspirare şi tipul de suprafaţă.

Poze cu aspiratorul cu sac

Philips Performer Expert FC8721/08

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Specificaţiile tehnice ale acestui aspirator cu sac îl recomandă atât în ceea ce priveşte puterea de 650 W cât şi consumul ce se încadrează în clasa de eficienţă energetică A. În ceea ce priveşte emisiile de praf, aparţine clasei A, iar pentru curăţarea suprafeţelor dure şi covoarelor, clasei B, respectiv C.

Filtru HEPA 13 cu tehnologia AirSeal captează şi cele mai fine fire de praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, astfel încât vei avea un mediu mai curat şi mai sănătos. De menţionat că acest filtru reţine peste 99% din praf, astfel că îţi poţi da seama de eficienţa pe care o are. Acest filtru a fost certificat de către Fundaţia Europeană de Cercetare a Alergiilor care îl recomandă pentru a fi utilizat de persoanele cu alergii, întrucât purifică aerul de alergeni precum părul de pisică, de câine, polen sau acarieni.

Capul de aspirare TriActive+ poate face mai multe acţiuni dintr-o singură mişcare, astfel că acesta curăţă uşor covorul, aspiră şi obiectele mai mari, dar şi praful şi mizeria mai fină, în acelaşi timp. Pentru curăţarea spaţiilor de pe lângă mobilă şi pereţi pot fi utilizate cele două perii mici laterale, iar pentru spaţiile înguste puteţi folosi peria specială mică.

Colectarea impurităţilor se face în sacul special de 5 litri ce puteţi să îl utilizaţi o perioadă mai mare la un nivel înalt al puterii de aspirare şi o filtrare maximă până în momentul când va fi plin. Atunci când va fi plin, indicatorul de sac plin vă va avertiza.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Curaţare eficientă,
  • putere de aspirare de 650 W
  • Prezenţa filtrului HEPA 13

Contra

  • Greutate cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.5
Accesorii - 9.7
Greutate - 8.8

9.3

O alegere eficientă

Philips Performer Expert FC8721/08 este un aspirator elegant, conceput modern, ce te ajută să faci curățenie mai eficient și mult mai repede.

Vezi detalii
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.